Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γεμάτα τα καφέ - Ο κόσμος συζητά για τις εκλογές κυρίως με...χιούμορ

Πάτρα: Γεμάτα τα καφέ - Ο κόσμος συζητά ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Βασικό θέμα συζήτησης οι εκλογές

Αλλοι με χιούμορ κι άλλοι με προβληματισμό, οι πατρινοί συζητούν για την επόμενη μέρα των εκλογών ενω απολαμβάνουν τον Σαββατιάτικό καφέ τους λίγες ώρες πριν την προσέλευση στην κάλπη. Απο τις πιο κλασικές συζητήσεις, εκείνη που αφορά στο ευρώ και τη δραχμή. Οι περισσότεροι πάντως έχουν πειστεί πως δύσκολα θα πάμε στην δραχμή, ωστόσο διασκεδάζουν τις εντυπώσεις με ατάκες και σχετικές αναρτήσεις στα social media.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι και εκείνοι που αγχώνονται περισσότερο για την έκβαση των εκλογών αν και λίγο πολύ το αποτέλεσμα φαίνεται όπως χαρακτηριστικά λένε. Εκείνο που τους προβληματίζει είναι η αυτοδυναμία. Ποιος και με ποιους θα κάνει κυβέρνηση.

Ενημέρωση μέσα απο τις ιστοσελίδες για τους νεότερους και απο τις εφημερίδες για τους μεγαλύτερους. Αν και πολλοί 50άρηδες έχουν πλέον εξοικιωθεί και διαβάζουν τις εξελίξεις στο διαδίκτυο, απο κινητά και tablet.

Οι νεότεροι δεν ασχολούνται και πολύ. Περισσότερο αγχώνονται για τη νυχτερινή έξοδο του Σαββάτου παρά με τις εκλογές. "Κι αν δεν καταφέρω να ξυπνήσω τι να κάνουμε, δεν θα ψηφίσω", μας είπε 19χρονος πατρινός φοιτητής που μάλλον δεν καίγεται για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις