Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Εντυπωσιακή η συγκέντρωση του Άγγελου Τσιγκρή- Κοσμοπλημμύρα στο Αίγιο, παρά την έντονη βροχή- Ενθουσιώδης στήριξη από τους πολίτες της Αιγιάλειας- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εντυπωσιακή η συγκέντρωση του Άγγελου Τσ...

Κλείνω αυτή την προεκλογική περίοδο, με τη δέσμευση ότι θα υπηρετήσω τον τόπο μου με αξιοπρέπεια, με αξιοσύνη, με ήθος, με διαφάνεια,

Eντυπωσιακή παρά την έντονη βροχή ήταν η αποψινή τελευταία συγκέντρωση του  πρώην Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Διακαιοσύνης, υποψήφιου βουλευτή Αχαϊας με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Άγγελου Τσιγκρή, στο ξενοδοχείο Τέλης στο Αίγιο. Στην κατάμεστη αίθουσα δεν έπεφτε κυριολεκτικά καρφίτσα καθώς ήταν πάρα πολλοί οι φίλοι του όλων των ηλικιών  που έσπευσαν να του ευχηθούν καλή επιτυχία στην αναμέτρηση της Κυριακής και να του εκφράσουν την αμέριστη στήριξή τους και την πίστη τους ότι θα είναι ο άνθρωπος που θα μεταφέρει τη φωνή τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο, χωρίς ενδιάμεσους και χωρίς μεσάζοντες. 

"Aπευθύνομαι στους συντοπίτες μου με τους οποίους έχουμε δώσει μαζί  μάχες για την καθημερινότητα, ο καθένας με τα δικά του όπλα και όλοι μαζί με την ίδια θέρμη, με την ίδια πίστη ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούμε να βγούμε όρθιοι από τον λαβύρινθο, μπορούμε  να κατακτήσουμε μικρές και μεγάλες κορυφές" είπε ο κ. Τσιγκρής.

Κλείνω αυτή την προεκλογική περίοδο, με τη δέσμευση ότι  θα υπηρετήσω τον  τόπο μου με αξιοπρέπεια, με αξιοσύνη, με ήθος, με διαφάνεια, με εντιμότητα, με ειλικρίνεια, με αξιοπρέπεια, με σεβασμό και σοβαρότητα, δίνοντας μάχες καθημερινές στο πλευρό αυτών που έχουν ανάγκη.

Αυτό το συμβόλαιο αξιοπρέπειας με τους πολίτες θα το τηρήσω από το πρώτο μέχρι το τελευταίο του γράμμα. Το μόνο  που ζητάω για να αποδείξω ποιός είμαι και τι μπορώ, είναι μια ευκαιρία, για να την κάνω ευκαιρία όχι για μένα αλλά  για τον τόπο μου.  Δίνω λόγο τιμής στην Αχαϊκή κοινωνία ότι δεν θα μετανιώσει αν μου δώσει την ευκαιρία που ζητώ"

"Σας απευθύνομαι με την ειλικρίνεια  ενός ανθρώπου που δεν έρχεται σήμερα να σας συστηθεί, που δεν  σας είναι άγνωστος, που δεν εμφανίστηκε ξαφνικά ως αλεξιπτωτιστής για να υφαρπάξει την ψήφο σας, που δεν το έβαλε στα πόδια στα δύσκολα, ούτε βολεύτηκε  στα εύκολα" τόνισε ο κ. Τσιγκρής απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριό του.

"Ήμουν εδώ όχι μόνο με την παρουσία μου αλλά και  με τις παρεμβάσεις μου, έτοιμος να μεταφέρω τα προβλήματά σας εκεί που πρέπει και να πιέσω για να γίνει η φωνή μας, η φωνή των ανθρώπων της Αχαϊας πιο δυνατή και οι απαιτήσεις μας σεβαστές από τα κέντρα των αποφάσεων.

Μοιραστήκαμε αγωνίες και  την πεποίθηση ότι αυτή την δύσκολη  εποχή, η κομματική ταυτότητα δεν μπορεί και δεν  πρέπει να υπερτερεί της συνειδητής επιλογής του τι είναι καλύτερο για τον τόπο, δεν πρέπει να υπερτερεί της ανθρώπινης ανάγκης και του δικαιώματος του πολίτη σε μια καλύτερη ζωή.

Άκουσα τις αλήθειες σας και σας είπα την αλήθεια. Έμαθα από εσάς, από τους πολίτες της Αχαϊας, που σας θεωρώ την οικογένειά μου, τι σημαίνει η ευθύνη  να κοιτάς στα μάτια τον συμπατριώτη σου, τον δικό σου άνθρωπο και να του υπόσχεσαι μόνο όσα μπορείς να κάνεις.

Έμαθα από σας τους πολίτες ότι η πολιτική έχει αξία μόνο όταν υπηρετεί την κοινωνία. Ότι πάνω από το κομματικό συμφέρον είναι το ανθρώπινο.

Με αυτό το συναίσθημα ειλικρίνειας και εντιμότητας, με την αίσθηση ότι οι ανάγκες και οι αγωνίες σας είναι και δικές μου αγωνίες, με την πεποίθηση ότι οι ανάγκες σας είναι ιερή υποχρέωση όποιου επιλέγετε να σας εκπροσωπήσει τιμώντας τον με την ψήφο σας, σας γνωρίζω με αυτήν μου την επιστολή την υποψηφιότητά μου για τις εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Νομό Αχαϊας και σας ζητώ μόνο ένα πράγμα: Μια ευκαιρία για να κριθώ. Για να αποδείξω όσα λέω.

Μια ευκαιρία που θα μου δώσετε την ημέρα των εκλογών με την θετική σας ψήφο για να την κάνω ευκαιρία για τον τόπο μου, μια ευκαιρία για όλους μας.

Δεν έχω κρυφές πηγές χρηματοδότησης, δεν μου υπαγορεύει κανείς και τίποτε αποφάσεις πέρα απο τη συνείδησή μου. Η δύναμή μου είστε εσείς. Προέρχομαι από την κοινωνία, συνδιαλέγομαι με την κοινωνία και λογοδοτώ μόνο σε αυτή.

Μόνο μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε όσα μας στέρησαν, να αφήσουμε πίσω μας όσα μας απογοήτευσαν, να προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα, χωρίς να υποθηκεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας. Να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να καταστρέψουμε όσα καταφέραμε τα δύσκολα χρόνια με τόσο κόπο, με τόσες θυσίες.

Η σχέση μαζί σας  είναι ένα συμβόλαιο τιμής. Ένα συμβόλαιο που θα τιμήσω κατά γράμμα από  την πρώτη μέχρι την τελευταία του λέξη.

Είμαι έτοιμος όσο ποτέ.

Δώστε μου την ευκαιρία για να αποδείξω όσα μπορώ και θέλω.

Αν με εμπιστευθείτε,  δίνω λόγο τιμής ότι η Αχαϊα, οι Αχαιοί, δεν θα νιώσουν ποτέ ξανά μόνοι."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015