Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Ανδρέας Κατσανιώτης: "O τόπος μας δεν χρειάζεται τα μικρά, αλλά τα... μεγάλα ρουσφέτια!"

Ανδρέας Κατσανιώτης: "O τόπος μας δ...

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ συνομίλησε με παρέα νέων το πρωί της Παρασκευής

Δείγμα της νοοτροπίας και της λογικής, με την οποία πετυχαίνει να συσπειρώνει γύρω του όλο και πιο πολλούς πολίτες, αναγόμενος πλέον σε "φαβορί" για την εκλογή του ως βουλευτής, είναι η φράση που χρησιμοποίησε ο Ανδρέας Κατσανιώτης, μιλώντας σε παρέα νέων, το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης.

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ακούγοντας τους νέους να του μιλάνε για τις "κλειστές πόρτες" που συναντούν στην προσπάθειά τους για επαγγελματική αποκατάσταση ή για τις "φτηνές" και ανασφαλείς δουλειές τους, απάντησε ως εξής: "Ο τόπος μας δεν χρειάζεται πλέον τα μικρά, αλλά τα… μεγάλα ρουσφέτια.

Όσες προσωπικές εξυπηρετήσεις και να κάνει ένας πολιτικός, πάντοτε θα είναι πολύ περισσότερες οι ανάγκες. Γι’ αυτό και η πολιτική που χρειαζόμαστε είναι η πολιτική της κάλυψης των αναγκών, των πολλών. Αυτή την πολιτική εκπροσωπώ. Την πολιτική της επιχειρηματικότητας, των επενδύσεων, της εξωστρέφειας. Την πολιτική που θα δημιουργήσει δουλειές και ευκαιρίες, που θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας και θα παράξει νέο πλούτο".

Ο κ. Κατσανιώτης, με απλό τρόπο, εξήγησε στους νέους ότι η οικονομική κρίση, η ανεργία και η φτώχεια, θα παραμείνουν στην Αχαΐα, ακόμα και όταν ξεπεραστεί η κρίση στην υπόλοιπη Ελλάδα, εάν δεν δημιουργηθεί άμεσα ένα τοπικό σχέδιο ανάπτυξης, στηριζόμενο στα πλεονεκτήματα του τόπου. «Η περιοχή μας γνώρισε την κρίση πριν την υπόλοιπη Ελλάδα. Και για να βγει από αυτή δεν αρκεί το όποιο γενικό σχέδιο εφαρμοστεί στην χώρα. Εμείς, οι σημερινοί άνθρωποι πρέπει να δημιουργήσουμε το brand “Αχαία” και να θυμηθούμε ότι αυτός ο τόπος πρόκοψε μόνο όταν βγήκε δυναμικά από το καβούκι του, στρεφόμενος προς την Ευρώπη» είπε.

Λίγο προτού ανοίξουν οι κάλπες, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, συσπειρώνει τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους και παράλληλα, προσεγγίζει ψηφοφόρους και από άλλους πολιτικούς χώρους. Όπως λένε όσοι παρακολουθούν από κοντά την τοπική πολιτική σκηνή, εάν υπήρχαν μετρήσεις για τις ροές των ψηφοφόρων μεταξύ των υποψηφίων, ο κ. Κατσανιώτης, θα ήταν με διαφορά ο πρώτος στις πιο δυναμικές και παραγωγικές ηλικίες ψηφοφόρων. Κάτι που με βεβαιότητα θα αντανακλαστεί και στο αποτέλεσμα της κάλπης…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015