Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο "Χρήστος", ένα καράβι σάπιο και ναυαγισμένο… "κοσμεί" το νέο λιμάνι της πόλης – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο "Χρήστος", ένα καράβι...

Το ρυμουλκό που βυθίστηκε αλλά δεν… απομακρύνθηκε

Ένα καράβι ναυαγισμένο, το ρυμουλκό «Χρήστος»… «κοσμεί» εδώ και κάμποσο καιρό το νέο λιμάνι της Πάτρας. Ο «Χρήστος», σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ανήκε στην εταιρεία που εκτελούσε τα έργα του νέου λιμανιού και βυθίστηκε όχι μακριά από την στεριά.

Η εταιρεία όμως έχει δηλώσει πτώχευση με αποτέλεσμα να προκύπτει μια ολόκληρη περιπέτεια για τον «Χρήστο» ο οποίος ανελκύστηκε με τα χίλια βάσανα μέσω ενεργειών που έγινε από έναν πληρεξούσιο της εταιρείας.

Ωστόσο έκτοτε το σάπιο πλέον ρυμουλκό, αντί να μεταφερθεί εκτός Πατρών για να διαλυθεί, έχει τοποθετηθεί στην… μόστρα του νέου λιμανιού της Πάτρας. Φυσικά μπορεί, τυπικά, να μην υπάρχει ιδιοκτήτης για να τον «κυνηγήσουν» οι υπεύθυνοι, όμως, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, το καραβάκι δεν μπορεί να παραμένει στο σημείο επ΄ άπειρον.

Φορέας διαχείρισης του λιμανιού είναι ο ΟΛΠΑ και αυτός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και να τρέξει τις απαιτούμενες διαδικασίες πριν και αυτή η υπόθεση χρονίσει… εκτός βέβαια αν αποφασίσουν να το κρατήσουν ως... διακοσμητικό!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις