Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

"Πολιτική κουβέντα"...μετά την ομιλία του Δημ.Τριανταφυλλόπουλου – Τα είπε με Ράγιου, Μαρλαφέκα και Σιγαλό

 "Πολιτική κουβέντα"...μετά τη...

Απόψεις για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αντήλλαξε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαίας της ΝΔ, στο τέλος της προεκλογικής του ομιλίας στην Πάτρα

Τη δυνατότητα να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις για τις τρέχουσες δύσκολες πολιτικές εξελίξεις, είχε την ευκαιρία, σε λίγα λεπτά  χαλάρωσης ο υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με τη Νέα Δημοκρατία, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μετά το τέλος της άκρως επιτυχημένης του τελευταίας προεκλογικής συγκέντρωσης και ομιλίας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας.

Με χαρά είδε τη φίλη και πρώην συνυποψήφιά του Νατάσα Ράγιου, που του ευχήθηκε "δύναμη κι επιτυχία", γνωρίζοντας άλλωστε πολύ καλά η ίδια το πόσο δύσκολες είναι οι ώρες,λίγο πριν τις εκλογές.

Επίσης, αντάλλαξε θερμές ευχές με τον γνωστό Επιχειρηματία και Πρόεδρο του ΕΒΕ –Επαγγελματικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα που λόγω φόρτου εργασίας έφθασε  καθυστερημένα στην συγκέντρωση, αλλά του επανέλαβε κατ' ιδίαν λόγια της ομιλίας του, ότι "ως Βουλευτής θα κατοικοεδρεύσει στο Επιμελητήριο για κοινή διεκδίκηση ενίσχυσης και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, τόνωσης της τοπικής αγοράς και μείωσης της ανεργίας.

Τέλος, πέραν της τέως Πολιτευτού της Ν.Δ  Ασπασίας Ρηγοπούλου με την οποία συναντήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τα είπε με τον καλό του φίλο και παλαιότερα συνυποψήφιό του - τ. Αντιδήμαρχο Πάτρας Γιώργο Σιγαλό, ακούγοντας και συμβουλές όπως και σχόλια σχετικά με τις ημέρες, προ κάλπης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015