Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με αναφορές στον Ανδρέα η αποψινή ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα

Με αναφορές στον Ανδρέα η αποψινή ομιλία...

Εμπνέομαι από τις αξίες του Ανδρέα Παπανδρέου

Με αναφορές στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου αναμένεται να ολοκληρώσει την προεκλογική δραστηριότητα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών ο πρόεδρος Γ. Παπανδρέου στην σημερινή του ομιλία στην Πάτρα στις 19:30, στο Κλειστό Γήπεδο ΕΑΠ.

Ο πρώην Πρωθυπουργός από την γενέτειρα των Παπανδρέου, αναμένεται να κάνει σημαντικές αναφορές στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πατέρα του, Αν. Παπανδρέου και τις αρχές με τις οποίες πορεύτηκε στην πολιτική, δίνοντας έμφαση στην πολιτική καταγωγή του Κινήματος αλλά και στο πολιτικό βάρος που έχει το όνομα Παπανδρέου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «πολλοί μιλούν για τον πατέρα μου και θεωρούν ότι ξέρουν τι θα έκανε. Εγώ ξέρω όμως τι έκανε ο πατέρας μου. Το 1974 αποφάσισε να συγκρουστεί με το κομματικό κατεστημένο και έφτιαξε τότε, την 3η Σεπτέμβρη, το ΠΑΣΟΚ. Αυτό κάνω κι εγώ, πάνω σε αυτές τις αρχές κινούμαι. Συγκρούομαι με ένα κομματικό κατεστημένο».

Απαντώντας σε ερώτηση τι θα έκανε σήμερα ο αείμνηστος Αν. Παπανδρέου ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών απάντησε ότι «εμπνέομαι από τις δικές του πράξεις, από τη δική του εμπειρία και από τις αρχές στις οποίες τότε πιστέψαμε, για ένα κόμμα με αρχές, που δεν αφομοιώνεται στο σύστημα, αντισυστημικό κόμμα, που συγκρούεται με δημοκρατικό τρόπο και δεν γίνεται συνιστώσα της Δεξιάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισημάνει στην σημερινή του ομιλία στην Πάτρα ότι η δημιουργία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών έρχεται να λυτρώσει τους ψηφοφόρους «από ένα ΠΑΣΟΚ που δυστυχώς είχε απορροφηθεί από ένα σύστημα πελατειακό και από ένα σύστημα που είχε γίνει συνιστώσα της Δεξιάς. Δεν μπορούσε ο κόσμος να εκφραστεί».

Στην Πανεπιστημίου όπου έχουν εγκατασταθεί τα γραφεία του Κινήματος υπάρχει θετικό κλίμα μετά και την καταγραφή του Κινήματος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις κοντά στο 3%. Στελέχη του κόμματος εκφράζουν την βεβαιότητα ότι το Κίνημα θα μπει στην βουλή επισημαίνοντας ότι μετά την εμφάνιση του Γ. Παπανδρέου στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου αυξήθηκε η συσπείρωση των ψηφοφόρων.

Διαβάστε επίσης:

Στην Πάτρα σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου

Παπανδρέου: Θα κάνουμε την έκπληξη στις εκλογές

 

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις