Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Βαγγέλης Τσιμπλοστεφανάκης: Η Αχαΐα μπορεί να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης

Βαγγέλης Τσιμπλοστεφανάκης: Η Αχαΐα μπορ...

Ανέδειξε τους λόγους κατά την περιοδεία του σε Πάτρα, Αίγιο, Κ. Αχαϊα, Τριταία και αλλού

Στην Πάτρα ολοκληρώνει την προεκλογική περιοδεία του ο Βαγγέλης Τσιμπλοστεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Αχαίας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, δίνοντας απόψε το "παρών" στην τελική προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του επικεφαλής του Κινήματος, Γιώργου Παπανδρέου.

Προηγήθηκαν, εκτός των έντονων επαφών του στην πόλη, επισκέψεις και συναντήσεις σε όλο τον Νομό.

Κατά την τελευταία μόνο εβδομάδα σε Κάτω Αχαγιά, Τριταία και Αίγιο.

Κατά την περιοδεία ο Βαγγέλης Τσιμπλοστεφανάκης είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τη γενέτειρα των Παπανδρέου, όπου και αντιλήφθηκε εκ του σύνεγγυς την έντονη επιθυμία "να υπάρχει ένας Παπανδρέου και στην επόμενη Βουλή".

Σε Αίγιο και Κάτω Αχαγια περπάτησε στα εμπορικά κέντρα των πόλεων, συζήτησε με ψηφοφόρους, ανέλυσε τις προσωπικές και κομματικές του απόψεις και συναντήθηκε με τους Δημάρχους των δύο πόλεων, με τους οποίους άλλωστε τον συνδέει μακρόχρονη στενή φιλία.

Σε όλες του τις συναντήσεις ο Βαγγέλης Τσιμπλοστεφανάκης είχε την ευκαιρία να εξηγήσει, μεταξύ άλλων, το γιατί κατά τη γνώμη του η Αχαΐα μπορεί να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης.

Ιδού οι πέντε κύριοι λόγοι:

1) Διαθέτει τις απαιτούμενες δομές (Πανεπιστήμια, Τ.Ε.Ι., Ινστιτούτα, Επιστημονικό Πάρκο) για την ενίσχυση της καινοτομικής και συνεργατικής επιχειρηματικότητας. 

2) Έχει τη δυνατότητα ανάπτυξης της τουριστικής δραστηριότητας όλο το χρόνο επενδύοντας στην ενίσχυση υφιστάμενων υποδομών (παράκτια ζώνη Αιγιαλείας και Δυτικής Αχαΐας, περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους στους ορεινούς όγκους, Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων) και διαμορφώνοντας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης των δράσεων εναλλακτικού τουρισμού, θρησκευτικού τουρισμού και αγροτουρισμού στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές του Νομού. 

3) Έχει προοπτικές ανάπτυξης του πρωτογενούς της τομέα με κατάλληλη οργάνωση και αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών παραγωγής, τυποποίησης και προώθησης των προϊόντων. 

4) Με την ολοκλήρωση των συγκοινωνιακών υποδομών θα αναβαθμιστεί η θέση της στις συνδυασμένες μεταφορές, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και αξιοποιώντας της φυσική της θέση, ως πύλη προς τη Δυτική Ευρώπη.

5) Υπάρχους πλέον κοινές δράσεις των φορέων για τη δημιουργία υποδομών που διαθέτουν χρόνια άλλες περιοχές της χώρας, όπως το φυσικό αέριο.

* Οι φωτογραφίες είναι από την περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή με το επιτελείο του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015