Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγγελική για Ξηρό: Είναι βλάκας, έκανε μια τρύπα στο νερό, θα τον σκίσω

Αγγελική για Ξηρό: Είναι βλάκας, έκανε μ...

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι

«Πρέπει να κάνουμε γρήγορα το σχέδιο γιατί μπορεί να τον πιάσουν τον βλάκα και όταν τον πάνε στην Αντιτρομοκρατική να μας δώσει όλους» προειδοποιούν τα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς

Αποκαλυπτικό του εχθρικού κλίματος σε βάρος του Χριστόδουλου Ξηρού από τα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς που έφτασαν στο σημείο να σχεδιάζουν την εκτέλεσή του μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης στις φυλακές Κορυδαλλού είναι το περιεχόμενο του ημερολογίου της Αγγελικής που κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν οι ειδικοί της ελληνικής αστυνομίας.

«Είναι βλάκας, χαζός, μια τρύπα στο νερό έκανε πάλι. Θα τον σκίσω» έγραφε η Αγγελική σε ένα από τα μηνύματα που βρέθηκαν στις ειδικές κάρτες που εντοπίστηκαν στην ειδική κρύπτη της ταμπακιέρας της 22χρονης καταζητούμενης, φανερώνοντας την οργή της για τις αποτυχημένες επιθέσεις στη ΔΟΥ Κορυδαλλού και το Α.Τ. Ιτέας.

Υπενθυμίζεται ότι και τους δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς είχε σχεδιάσει και στήσει ο «Μανώλης» της «17 Νοέμβρη».

«Αυτό που κάνω να ξέρετε είναι δύσκολο. Να ανέχομαι αυτόν. Όταν τελειώσει η ιστορία θα του σπάσω το κεφάλι. Κάνω υπομονή να γίνει το σχέδιο» συνεχίζει οργισμένη η Αγγελική με τις αστοχίες του Ξηρού.

Την ίδια άποψη συμμερίζονταν και τα φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς με τα οποία «συνομιλούσε» η Αγγελική προειδοποιώντας, μάλιστα, στην απάντησή τους ότι «πρέπει να κάνουμε γρήγορα το σχέδιο γιατί μπορεί να τον πιάσουν τον βλάκα και όταν τον πάνε στην Αντιτρομοκρατική να μας δώσει όλους όπως έκανε και με τη 17Ν. Τελικά είχε δίκιο ο Κουφοντίνας».

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Δημήτρης Τσακνάκης η Αγγελική και τα υπόλοιπα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς χρησιμοποιούσαν τον όρο «απόλυση» στις μεταξύ τους συνομιλίες για το σχέδιο δολοφονίας του Ξηρού μετά την ολοκλήρωση του σχεδίου «Γοργοπόταμος» για την απελευθέρωσή τους από τις φυλακές Κορυδαλλού με ισχυρότατο εκρηκτικό μηχανισμό και επίθεση με καλάσνικοφ και RPG.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις