Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας έκοψε τη...

Στο εστιατόριο Ελίκη του ξενοδοχείου Αστήρ

Τον καινούργιο χρόνο 2015 γιόρτασε ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας με την κοπή της Βασιλόπιτας του, φαγητό, μελωδικές ευχές από τη διακεκριμένη μουσικό πιανίστα Μαρία Νικολοπούλου, ανταλλαγή δώρων και την υποδοχή ενός νέου μέλους, της παιδιάτρου Λίλιας Παντελή- Χριστοπούλου.

Η φιλόξενη αίθουσα του εστιατορίου ΕΛΙΚΗ (στο Ξενοδοχείο Αστήρ της Πάτρας) γέμισε ασφυκτικά από τα μέλη και φίλες/ους του ομίλου, που πιστεύουν ότι είναι σημαντικό να είμαστε ενεργοί πολίτες και εθελοντές σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

Αν και η βραδιά ήταν εορταστική, η συζήτηση για πρωτοβουλίες παλιές και νέες ήταν εποικοδομητική. Ο Όμιλος, συνεχίζει την προσπάθεια «Για τη γυναίκα και το παιδί», σύμφωνα με το τρέχον σύνθημα της Σοροπτιμιστικής Ένωσης Ελλάδος.

Προβλέπεται να συνεχιστούν οι περιοδικές επισκέψεις σε παιδιατρικές μονάδες, οι προσπάθειες για την επιχειρηματική υποστήριξη  γυναικών που δημιουργούν χειροτεχνήματα, ώστε να προωθούνται στην αγορά, κυρίως μέσω διαδικτύου, τα σεμινάρια αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, η δικτύωση με άλλους φορείς και συμβολή στο κοινωφελές έργο τους κλπ.

Ευχή όλων να διατηρηθεί η αισιοδοξία και η θετική ενέργεια που πλημμύρισε καρδιές, ώστε να υπάρξουν και ουσιαστικά αποτελέσματα για μια ακόμη χρονιά.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και η τέως βουλευτής Αχαίας Νατάσα Ράγιου.

Οι φωτό είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View