Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπόθεση δολοφονίας Παϊζη: Και νέα απόφαση- καταπέλτης κατά της αξιοπιστίας του προστατευόμενου μάρτυρα

Υπόθεση δολοφονίας Παϊζη: Και νέα απόφασ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Αθώοι ξανά Κατσώνης και Περσάνης.

Λίγες ημέρες πριν απο τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία Παϊζη και τη δράση των φερόμενων ως νονών της νύχτας, η αξιπιστία του προστατευόμενου μάρτυρα στην κατάθεση του οποίου είχε στηριχθεί το κατηγορητήριο για τους καταδικασθέντες με βαριές ποινές, μοιάζει να τελεί εν αμφιβόλω.

Το πρώτο χτύπημα το δέχθηκε η αξιοπιστία του μάρτυρα στη δίκη που διεξήχθη στις 25 του περασμένου  Ιουνίου.

Ο προστατευόμενος μάρτυρας είχε ισχυριστεί ότι για να γίνει μέλος του κυκλώματος, έπρεπε να κάνει μια πράξη αποδεικτική της αφοσίωσής του.

Η δοκιμασία ήταν να κάψει το αυτοκίνητο ενός γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας. Για την υπόθεση του εμπρησμού του αυτοκινήτου του επιχειρηματία, είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα τόσο ο προστατευόμενος μάρτυρας (για τον εμπρησμό) όσο και οι Περσάνης  και Κατσώνης, ο ένας για ηθική αυτουργία και ο άλλος για συνέργεια.

Τον Ιούνιο η υπόθεση του εμπρησμού εκδικάστηκε στο δεύτερο βαθμό. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι επρόκειτο για βραχυκύκλωμα και οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν για τον εμπρησμό.

Σήμερα εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας η υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου  άλλου γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας, τον Φεβρουάριο του 2004. Ο προστατευόμενος μάρτυρας είχε πει οτι τον εμπρησμό είχαν κάνει οι Περσάνης και Κατσώνης.

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το θέμα και τους αθώωσε.

"Οι απόφασεις ανατρέπουν τα δεδομένα και θέτουν εν αφμιβόλω την αξιοπιστία του μάρτυρα με βάση τα λεγομενα του οποίου οι περισσότεροι βρίσκονται σήμερα μέσα στη φυλακή" λένε οι δικηγόροι υπεράσπιστης των καταδικασθέντων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις