Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: Η Αναστασία Καμπούρη-Μασαούτη δηλώνει στήριξη σε Καλογερόπουλο

Αιγιάλεια: Η Αναστασία Καμπούρη-Μασαούτη...

Τι είπε στη δήλωσή της

Τη στήριξή της στον Δημήτρη Καλογερόπουλο ανακοίνωσε η κ. Αναστασία Καμπούρη-Μασαούτη με την ακόλουθη δήλωση :«Επειδή ειλικρινά  πιστεύω ότι «όταν διαθέτει κανείς μόνο ένα σφυρί αντιμετωπίζει τα πάντα σαν να ΄ταν καρφιά» κατά τις σοφές κουβέντες του Μάσλοου, και επειδή ως εκπαιδευτικός ζω ανάμεσα στα παιδιά, στους αγώνες και στις αγωνίες τους, στις αναζητήσεις και στην ελπίδα τους για ένα καλύτερο κόσμο, τον οποίο σημειωτέον τους χρωστάμε, διαβλέποντας στην πολυσχιδή προσωπικότητα του υποψηφίου Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλου Δημήτρη τον Άνθρωπο που διαθέτει μια πολυποίκιλη εργαλειοθήκη (εντιμότητα, γνώσεις, εμπειρία, αποτελεσματικότητα, μεράκι, αγάπη για τον τόπο και κυρίως σεβασμό προς τον απλό πολίτη, τον κάθε πολίτη, πέρα από οποιαδήποτε ταυτότητα- κοινωνική, γεωγραφική, οικονομική, κομματική-και ο οποίος με την οξυδέρκεια, τη διορατικότητα και τη μεγάλη νοητική περίμετρο που διαθέτει μπορεί να αντιληφθεί την επίλυση των προβλημάτων της Αιγιάλειας όχι σαν άθροισμα μικροπολιτικών και προσωπικών εξυπηρετήσεων αλλά σαν μια γιγαντιαία σύνδεση του ανεκπλήρωτου μέχρι τώρα και υποθηκευμένου, αν όχι υπονομευμένου, παρόντος της περιοχής με το μέλλον που της πρέπει) θέτω τον εαυτό μου συνοδοιπόρο στον Αγώνα του, και τις όποιες δυνάμεις διαθέτω στην Υπηρεσία του Στόχου του, στην Υπηρεσία του Πολίτη, στην Υπηρεσία του Ανθρώπου».

Η κ. Αναστασία Καμπούρη-Μασαούτη είναι κόρη πολύτεκνης οικογένειας του γνωστού φιλόλογου Λυκειάρχη κ. Λεωνίδα Καμπούρη και σύζυγος του εκπαιδευτικού Συμβούλου ΣΕΠ και καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Μασαούτη Δημητρίου, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά. Υπηρετεί ως φιλόλογος εκπαιδευτικός στο 1o Γενικό Λύκειο Αιγίου.

Έχει εκλεγεί τέσσερεις φορές στο Δ.Σ της ΕΛΜΕ Β΄Αχαΐας. Υπήρξε εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ στη Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας και εξελέγη στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων επί τρεις θητείες. Στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές είχε συμμετάσχει ενεργά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αιγίου με αξιόλογη παρουσία.

Εκτός του εκπαιδευτικού της έργου στο 1o ΓΕΛ Αιγίου υλοποιεί σε συνεργασία με τους μαθητές της ετήσια προγράμματα Πολιτιστικά και Αγωγής Υγείας.  Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές μελέτες στο επιστημονικό-φιλολογικό  περιοδικό «Δοκεί μοι» και άρθρα σε τοπικές εφημερίδες.

Παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες της ως φιλόλογος στο ΕΚΑΜΕ-ΑΜΕΑ Αιγίου ανελλιπώς από το 2006 μέχρι και σήμερα. Σε σύντομη ανακοίνωσή της σχετικά με την υποψηφιότητα του κ. Καλογερόπουλου Δημήτρη ως Δημάρχου Αιγιαλείας μας δήλωσε:

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις