Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο δικηγόρος Γιώργος Ρούσσος στηρίζει Καλογερόπουλο

Ο δικηγόρος  Γιώργος Ρούσσος στηρίζει Κα...

Τι δήλωση έκανε

Την επιλογή του στην αυτοδιοικητική υποψηφιότητα του Δημήτρη Καλογερόπουλου, ανακοινώνει ο δικηγόρος  Αιγίου Γιώργος Ρούσσος, εν όψει των δημοτικών εκλογών  της 7ης Νοεμβρίου. "Ουσιαστικά κριτήρια της επιλογής νέου Δημάρχου πρέπει να είναι η ικανότητά του, η αποτελεσματικότητά του και η θέληση για προσφορά", τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Ρούσσος:

«Κοινή διαπίστωση μεγάλου μέρους των συμπολιτών μας αλλά και δική μου είναι,  ότι τα κόμματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, στις τοπικές κοινωνίες έχουν αποτύχει.

Ο  νέος μεγάλος Δήμος της Αιγιάλειας επιβάλλεται να διοικείται από ανεξάρτητο συνδυασμό που θα δραστηριοποιείται πέρα και πάνω από τα κόμματα.

Εξ  άλλου, θεωρώ ότι ουσιαστικά κριτήρια επιλογής του νέου Δημάρχου, πρέπει να είναι η ικανότητα του, η αποτελεσματικότητα του κι η θέληση του για προσφορά στους συμπολίτες του.

Με  αυτές τις σκέψεις, η επιλογή μου επικεντρώνεται στο πρόσωπο του νυν Δημάρχου Συμπολιτείας και υποψήφιου Δημάρχου Αιγιάλειας, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, τον οποίο στηρίζω ανεπιφύλακτα στις Δημοτικές εκλογές του 2010».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις