Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ένα 11χρονο αγοράκι, με προβλήματα υγείας, κοιμάται μέσα στα νερά στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Ένα 11χρονο αγοράκι, με προβλήματ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Έγινε καταγγελία στο «Φωτεινό Αστέρι» που ανέλαβε δράση - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Μεγάλη κινητοποιήση για ένα 11χρονο Πατρινό αγόρι που ζει κάτω από άθλιες συνθήκες στην περιοχή της Ακτής Δυμαίων το οποίο κοιμάται σχεδόν μέσα στα νερά ενώ παράληλλα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα υγείας.

Το παιδί πάσχει από τέσσερις παθήσεις στα μάτια και μέχρι πρότινος δεν είχε την δυνατότητα να δεχθεί καμία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη εξαιτίας της οικονομικής αδυναμίας της οικογένειας του.

Η μητέρα του παιδιού απευθύνθηκε στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Φωτεινό Αστέρι». Η κινητοποίηση ήταν άμεση καθώς το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου προκειμένου να εξετασθεί από ειδικό παιδοοφθαλμίατρο.

Πολίτης που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του προσφέρθηκε να εξασφαλίσει στο παιδί καινούργια γυαλιά  ενώ προσφέρθηκαν και ρούχα.

Με την βοήθεια του προέδρου του «Ολυμπιακού Πάτρας» κ. Ντάσιου αλλά και απλών πολιτών θα ξεκινήσουν διαδικασίες ανακαίνισης του σπιτιού της οικογένειας. Το σπίτι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και φθορές. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι είναι γεμάτο νερά.

Το «Φωτεινό Αστέρι» αυτή τη στιγμή στηρίζει 10 οικογένειες. Όσοι έχουν την δυνατότητα και επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν δωρίσουν στα γραφεία του συλλόγου τρόφιμα και ρούχα κάθε Τετάρτη απόγευμα ενώ εθελοντές μπορούν να παραλάβουν είδη πρώτης ανάγκης από τα σπίτια όσων θέλουν να προσφέρουν.

Το «Φωτεινό Αστέρι» στεγάζεται σε χώρο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος και βρίσκεται στο ποτάμι της Λεύκας.

Υπάρχουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας 2611122497

6981044800 και ο λογαριασμός ταμιευτηρίου 0028.0672.94.020039326 όπου ο καθένας μπορεί να προσφέρει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις