Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φωτογραφίες από το τετ-α-τετ του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη στη Ναύπακτο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φωτογραφίες από το τετ-α-τ...
Ξανάλατος Νίκος

Λεπτομέρειες από το ρομαντικό δείπνο του διάσημου ζευγαριού

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι θαμώνες του γνωστού εστιατορίου «Σπιτικό» στη παραλία Γρίμποβου στη Ναύπακτο, όταν λίγο μετά τις 20.30 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, είδαν τον Σάκη Ρουβα με την αγαπημένη του Κάτια Ζυγούλη να κάθονται σε ένα από τα τραπέζια του ατμοσφαιρικού εστιατορίου. Η έκπληξη ήταν μεγάλη και για τους σερβιτόρους, που έσπευσαν να τους εξυπηρετήσουν.

Το μενού ήταν λιτό και για ορεκτικά το διάσημο ζευγάρι απόλαυσε ιδιαίτερες συνταγές της κας Βούλας, όπως τα ντολμαδάκια και την σαλάτα «Σπιτικό».

Ως κύριο πιάτο ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε μπριζόλα χοιρινή στα κάρβουνα, ενώ η Κάτια Ζυγουλη μια μακαρονάδα.

Ήπιαν μεταλλικό νερό και πέρασαν στιγμές χαλάρωσης για λίγη ώρα.

Αυτό γιατί έγιναν σύντομα αντιληπτοί από νεαρά παιδιά αγόρια και κορίτσια, τα οποία διασκέδαζαν στα γειτονικά καφέ και όταν το νέο διαδόθηκε, μια ομάδα θαυμαστριών του Σάκη πολιόρκησε ασφυκτικά την αίθουσα του εστιατορίου και με κραυγές και εκδηλώσεις λατρείας του ζήτησαν και κάποιες  κατάφεραν, να πάρουν αυτόγραφα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σάκης Ρουβας αναγκάστηκε να φύγει στις 23:30 από την πίσω πόρτα του καταστήματος, καθώς ήταν αδύνατο να… «γλιτώσει» από τις εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου, που εν τω μεταξύ είχε αποκλείσει την κυρία είσοδο.

Ο Σάκης Ρουβας έφτασε με σκάφος στη Ναύπακτο την Παρασκευή το απόγευμα στις 6 και διανυκτερευσε στο Αρχοντικό της Πέπως σε σουίτα, ενώ αναχώρησαν με την Κάτια  νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, ολοκληρώνοντας το ρομαντικό διήμερο στην Ναύπακτο με διακριτικές βόλτες στην πόλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight