Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Μαίνεται ο πόλεμος στις τάξεις των Εμποροϋπαλλήλων για το Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων

Πάτρα: Μαίνεται ο πόλεμος στις τάξεις τω...

Σκληρή ανακοίνωση απο τους Ελεύθερους Εμποροϋπαλλήλους

"Φουντώνει" στις τάξεις των εμπορουπαλλήλων της Πάτρας ο πόλεμος για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Οι Ελεύθεροι εμποροϋπάλληλοι  με μια σκληρή ανακοίνωσή τους επιτίθενται στο προεδρείο του συλλόγου γιατί δεν διοργανώθηκε σήμερα κινητοποίηση αντίδρασης στο άνοιγμα των καταστημάτων και κάνουν  λόγο για "κηδεία των κινητοποιήσεων".

Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

 

"Για για ακόμη μια Κυριακή η ανεξάρτητη κίνηση εμποροϋπαλλήλων που έχει την πλειοψηφία στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πατρας και κατέχει το προεδρείο του εν λόγω σωματείου, λειτούργησε σαν νεκροθάφτης του μεγάλου αγώνα των κινητοποιήσεων για το "ποτέ την Κυριακή" με το να μην κανουν ΚΑΜΙΑ κινητοποίηση.

Έβαλε την ταφόπλακα στην προσπαθεια όλων των εμποροϋπαλλήλων να καταργήσουν την Κυριακή σαν ημέρα δουλειάς, φέρουν μεγάλη ευθύνη για αυτή την ντροπη που βιώνουμε σήμερα σαν εργαζόμενοι.

Συνάδελφοι ο σύλλογος εμποροϋπαλλήλων με αποκλειστική ευθύνη του προεδρείου καταρρέει σε καθημερινή βάση.

Το προεδρείο μη νοιαζοντας για τα αμετρητα προβλήματα που βιώνουμε έχει κατεβάσει τα ρολά στο σύλλογο και δεν λειτουργεί.

Ακόμη και για τα πρακτικά ενός διοικητικου συμβουλιου μας πρέπει να καταφύγουμε στη δικαιοσύνη. Φτάσανε μέχρι το σημείο να μας κάνουν ασφαλιστικά μέτρα για να μας φιμώσουν για να μην αποκαλύψουμε τα όσα συμβαίνουν στο σύλλογό μας. Όπως καταλαβαίνετε δεν θέλουν να λειτουργήσουν το σύλλογο. Λειτουργούν σαν κράτος εν κράτει.

Εμείς σαν ελεύθεροι εμποροϋπάλληλοι Πατρας που θέλουμε να παλέψουμε για τα δικαιώματα των συναδέλφων μας έχουμε αποφασίσει να μην αναγνωρίζουμε πια αυτό το προεδρείο και τις παρανομίες του. Ο συλλογος εμποροϋπαλληλων δεν είναι τσιφλίκι κανενός και κανενός κόμματος.Αυτή είναι η άποψή μας άποψη που ενοχλεί το προεδρείο. Η φίμωση και η τρομοκρατία δεν θα περάσει".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά