Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δύο νέες υποψηφιότητες στην «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή»

Δύο νέες υποψηφιότητες στην «Αιγιάλεια –...

Παναγάκος και Τριανταφυλλοπούλου υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Από τον Δημοτικό Συνδυασμό «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή» δίδονται στη δημοσιότητα δύο ακόμα στηρίξεις και υποψηφιότητες από τον Δήμο Αιγείρας. Πρόκειται για τον Συνταξιούχο της ΕΒΟ Γιώργο Παναγάκο και την Λογίστρια Αγγελική Τριανταφυλλοπούλου.

Ο Γ. Παναγάκος είναι 59 ετών με κοινωνική δράση σε σωματεία της Αιγείρας. Υπήρξε Ιδρυτής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αιγείρας κ επί σειρά ετών διετέλεσε Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου Αιγείρας. Επιπλέον έχει θητεύσει  Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος , Γραμματέας και Ταμίας της Φιλαρμονικής Αιγείρας,  με πάνω από 25 χρόνια ενεργούς  πολιτικής δράσης στην περιοχή.

Στη δήλωση στήριξης του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου αναφέρει: «Συντάσσομαι μαζί του για το ήθος και την εργατικότητά του. Γνωρίζει τον τόπο μας και θα συνεχίσει να παλεύει για τα προβλήματά του».Σε δήλωσή του ο κ. Τριανταφυλλόπουλος τονίζει:

«Είναι μαχητικός και κοινωνικός. Χρήσιμος και εργατικός. Τον ευχαριστώ σαν φίλο και συναγωνιστή»Ο Κ. Παναγάκος θα είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο από το Δήμο Αιγείρας.

Η Αγγελική Τριανταφυλλοπούλου γεννήθηκε στο Αίγιο όπου φοίτησε και στο Αθλητικό Λύκειο, διαμένει στην Αιγείρα και αποφοίτησε από το Λύκειο Ακράτας. Έχει σπουδάσει Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων και εργάζεται σε Λογιστήριο στην Παραλία Ακράτας. Στην δήλωση στήριξής αναφέρει : «Στηρίζω τον Δημήτρη, ως νέο άνθρωπο, για να προχωρήσει το όραμά του με νέους ανθρώπους για ένα καλύτερο και δημιουργικό αύριο".

Ο Δημ. Τριανταφυλλόπουλος αφού ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της Αγγελικής Τριανταφυλλοπούλου στο κεντρικό ψηφοδέλτιο από τον Δήμο Αιγείρας, τόνισε:«Νέοι, με γνώσεις και θάρρος έχουν δικαίωμα στο αύριο, μέσω της προσφοράς. Η Αγγελική διακρίνεται για την ζωντάνια της και την αμεσότητα στην επαφή της με τους συμπολίτες της. Την εμπιστεύομαι».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις