Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Η όπερα "Εύθυμη χήρα" σε απευθείας μετάδοση από τη Metropolitan Opera

Πάτρα:Η όπερα "Εύθυμη χήρα" σε...

Στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

Η Εύθυμη χήρα η όπερα του Franz Lehar μεταδίδεται το Σάββατο 17 Ιανουαρίου  2015, ώρα 19.55΄ (διάρκεια 2.57΄) από τη Metropolitan Opera στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών στ

Η σκηνοθέτις και χορογράφος του Μπρόντγουεϊ Susan Stroman, βραβευμένη με Tony Award μιούζικαλ όπως το Crazy For You, το Contact και το The Producers, κάνει το ντεμπούτο της στη ΜΕΤ με μια πληθωρική νέα σκηνοθεσία της σπινθηροβόλας οπερέτας του Lehár Η Εύθυμη Χήρα, που παρουσιάζεται στα αγγλικά σε νέα μετάφραση του Jeremy Sams.

H γνωστότερη σύνθεση του Lehár είναι από τις αγαπημένες του κοινού από τότε που έκανε την πρεμιέρα της το 1905, και περιλαμβάνει πολλά γνωστά κομμάτια, όπως το «Vilja», το «You’ll Find Me At Maxim’s» και το «The Merry Widow Waltz». Η Renée Fleming προσθέτει έναν ακόμη ρόλο στο ευρύτατο ρεπερτόριο των 22 ρόλων της στη ΜΕΤ, ερμηνεύοντας τη Χάνα, την παριζιάνα πάμπλουτη χήρα.

Ο Andrew Davis θα διευθύνει ένα καστ στο οποίο περιλαμβάνονται ο Nathan Gunn στον ρόλο του εραστή της Χάνα, Ντανίλο, ο Alek Shrader στον ρόλο του νεαρού αριστοκράτη Καμίλ ντε Ροσιγιόν, ο Thomas Allen στον ρόλο του δολοπλόκου βαρόνου Ζετά και η σοπράνο του Μπρόντγουεϊ Kelli O’Hara στο ντεμπούτο της στη ΜΕΤ στον ρόλο της Βαλενσιάν, της κοκέτας συζύγου του βαρόνου. (Υπότιτλοι Ελληνικοί)

Συντελεστές

Διεύθυνση ορχήστρας:   Andrew Davis    Σκηνοθεσία:     Susan Stroman   Σκηνικά:   Julian Crouch

Κουστούμια:   William Ivey Long             Φωτισμοί:   Paule Constable      Χορογραφίες:  Susan Stroman

Αγγλική μετάφραση:  Jeremy Sams          Ερμηνευτές:  Χάνα Renée Fleming, Βαλενσιάν Kelli O’Hara, Ντανίλο Nathan Gunn, Καμίλ ντε Ροσιγιόν Alek Shrader, Βαρόνος Ζετά Thomas Allen.

Εισιτήρια διατίθενται από την Κινηματογραφική Λέσχη στις προβολές της Δευτέρας ή στο γραφείο μας κατά τις ώρες λειτουργίας του (τηλ. 693.6177790), και από το Κατάστημα Musical (Ρήγα Φεραίου 127, τηλ. 2610.620222).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €18 (κανονικό) και €13 (φοιτητικό, παιδιά, άνεργοι και μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture