Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Σε μαύρα χάλια παραμένει η πλατεία Όλγας - Σκουπίδια, σπασμένα παγκάκια και φωτιστικά -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα:Σε μαύρα χάλια παραμένει η πλατεία...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Χωρίς νερό το συντριβάνι

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Βασιλίσσης Όλγας) στην "καρδιά" της Πάτρας.Σπασμένα παγκάκια, φωτιστικά χωρίς λάμπες, σκουπίδια κι ένα συντριβάνι χωρίς νερό συνθέτουν την εικόνα της πλατείας, στην ιοποία πηγαίνουν παιδιά για να παίξουν στις κούνιες και στα άλλα παιχνίδια.

Οι φωτό που τράβηξε ο φωτογράφος του thebest.gr Ζήσιμος Σίνος την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, είναι χαρακτηριστικές.

Είναι γεγονός ότι τελευταία έχουν εκφραστεί πολλά παράπονα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πλατεία, ενώ ο Δήμος σε ανακοίνωση που εξέδωσε ένα μήνα πριν ανέφερε ότι οι βανδαλισμοί στην πλατεία είναι σχεδόν καθημερινοί.

"Καθημερινοί είναι οι βανδαλισμοί με στόχο τον ηλεκτροφωτισμό του Δήμου στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας), ενώ στο όλο σκηνικό καταστροφής ήρθε να προστεθεί, η καταστροφή των ξύλων από τα παγκάκια και η κλοπή καλυμμάτων από τα φρεάτια, γεγονός που σε συνδυασμό με το σκοτάδι, εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους πεζούς, αναφέρει ο Δήμος.

Από τον Δήμο Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι τα συνεργεία Ηλεκτροφωτισμού, αντικαθιστούν κάθε εβδομάδα τις λάμπες και το γυάλινο κάλυμμά τους, αλλά οι βάνδαλοι τα καταστρέφουν.

Χθες συνεργείο Ηλεκτροφωτισμού, αντικατέστησε 40 περίπου λάμπες στα φωτιστικά της πλατείας, μαζί με τα καλύμματά τους, σήμερα το πρωί όμως, οι εργαζόμενοι που πήγαν να ελέγξουν την κατάσταση, τα βρήκαν σπασμένα στο δρόμο, ανοιχτά φρεάτια και σπασμένα κιβώτια πίλαρ!

Ο Διευθυντής του Τμήματος Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, επανειλημμένως έχει προχωρήσει σε καταγγελίες στην Αστυνομία και έχει καταθέσει μηνύσεις κατά αγνώστων, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Παράλληλα, έχει ζητήσει από την τοπική Αστυνομία να υπάρξει ένταση της αστυνόμευσης ώστε να μην επαναλαμβάνονται τα φαινόμενα αυτά των βανδαλισμών που τελικά αποβαίνουν σε βάρος των πολιτών, όμως μέχρι στιγμής, το σκηνικό παραμένει το ίδιο",ανέφερε η ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις