Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα- Η τελική πρόταση της Νομαρχιακής - Σήμερα η οριστική επιλογή από την Κουμουνδούρου

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα- Η τε...

Χωρίς διευρύνσεις

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, που συνεδρίασε χθες βράδυ, αποφάσισε να θέσει εκτός ψηφοδελτίου τον καθηγητή Κώστα Μάρκου και τη θέση του να καταλάβει ο μηχανικός Αποστόλης Ανδρουτσόπουλος από το Αίγιο.Οι τελικές αποφάσεις ωστόσο θα ληφθούν σήμερα από την Κ.Ε. του κόμματος.

ΟΙ 11 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα και με τις αποφάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής το ψηφοδέλτιο φαίνεται να διαμορφώνεται ως εξής :

Βασίλης Χατζηλάμπρου, Μαρία Κανελλοπούλου, Τάσος Γιακουμής, Βαγγέλης Κατσακούλης, Απόστολος Ανδρουτσόπουλος, Ηλίας Γρηγόρης, Σταύρος Γούτσος, Σία Αναγνωστοπούλου, Δήμητρα Σιαηλή, Γιάννης Γκόβας, ενώ ο ενδέκατος υποψήφιος θα προέρχεται από τους Οικολόγους.

ΠΑΛΙΑΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Οι εκλεκτοί υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα εστάλησαν, όπως αναφέρουν πληροφορίες , στην Νομαρχιακή του κόμματος όλα πλην ενός, το οποίο... παίζεται.

Οι πληροφορίες λένε ότι η Αθήνα προτείνει τους εν ενεργεία βουλευτές Βασίλη Χατζηλάμπρου και Μαρία Κανελλοπούλου καθώς και τους Τάσο Γιακουμή, Βαγγέλη Κατσακούλη, Κώστα Μάρκου, Ηλία Γρηγόρη, Σταύρο Γούτσο, Σία Αναγνωστοπούλου και τον Γιάννη Γκόβα. Επίσης υποψήφιος θα είναι και ένας προερχόμενος από τη νεολαία του κόμματος, πιθανόν η Δήμητρα Σιαηλή.

Ο ενδέκατος θα είναι υποψήφιος από τους Οικολόγους.

Γ. Γκόβας.και  η Δήμητρα Σηαλή.

Από αυτή τη λίστα όμως αυτή θα  πρέπει να αφαιρεθεί ένας υποψήφιος προκειμένου να μπει υποψήφιος από την περιοχή της Αιγιάλειας ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο κ. Άκης Μουρίκης.

Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας για να αξιολογήσει την πρόταση της Κεντρικής Επιτροπής συγκρότησης ψηφοδελτίων. Πάντως σύμφωνα με αυτό το σενάριο δεν θα είναι υποψήφιος στην Αχαϊα ο Αλέξης Τσίπρας.

Να θυμίσουμε ότι και το 2012 είχαν υπάρξει ανατροπές την τελευταία στιγμή. Συγκεκριμένα, ενώ την τελευταία ημέρα ανακοίνωσης των συνδυασμών, στις 12 το μεσημέρι είχε ανακοινωθεί ως υποψήφιος βουλευτής ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Κώστας Μάρκου (προτείνεται και σήμερα), δύο ώρες αργότερα αποσύρθηκε η υποψηφιότητά του και αντικαταστάθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ποιους είχε προτείνει η Ν.Ε. Αχαϊας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, την προηγούμενη εβδομάδα, είχε προτείνει στην Κεντρική Επιτροπή, τα εξής πρόσωπα (προκειμένου από αυτά να επιλεγούν οι υποψήφιοι βουλευτές): Πόπη Αλιβιζάτου, Σία Αναγνωστοπούλου, Αποστόλη Ανδρουτσόπουλο, Τάσο Γιακουμή, Γιάννη Γκόβα, Σταύρο Γούτσο, Ηλία Γρηγόρη, Μαργαρίτα Καραγιώργου, Ευάγγελο Κατσακούλη, Κωνσταντίνο Κόντη, Κωνσταντίνο Κούκιο, Χρήστο Λαδά, Χρήστο Λιαρομμάτη, Θόδωρο Λινάρδο, Κώστα Μάρκου, Άκη Μουρίκη, Σούζη Μπάλαρη, Δημήτρη Ξούλο, Δήμητρα Σιαηλή, Βάσω Σιμάκη, Ανδρέα Σοφιανόπουλο, Παύλο Τσεκούρα και Μαρία Φάκου.

Εκτός οι "Πασοκογενείς"

Πάντως ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι βουλευτές είχαν εκδηλώσει οι πρωήν βουλευτές Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ Μαρία Κυριακοπούλου και Μιλτιάδης Βέρρας καθώς και ο Παναγιώτης Παπαγιαβής. Στο τραπέζι υπάρχει μόνον η περίπτωση της κ. Κυριακοπούλου καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο της συμφωνίας με την πολιτική κίνηση της κ. Κατσέλη. Πάντως, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται ακόμα και αυτή την υποψηφιότητα.

Πρώτη ενημέρωση: 20:30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτός είναι ο κώδικας δεοντολογίας για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ...


Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα θα είναι οι νυν βουλευτές Β. Χατζηλάμπρου και Μ. Κανελλοπούλου, οι γιατροί Τ. Γιακουμής , Ευάγγελος Κατσακούλης και Κ. Μάρκου, ο οδοντίατρος Ηλ. Γρηγόρης, ο πανεπιστημιακός Στ. Γούτσος, η Πανεπιστημιακός - Συγγραφέας κ. Αναγνωστοπούλου που ήταν και στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη ευρωβουλή, από τη νεολαία η Δήμητρα Σηαλή. Επίσης στο ψηφοδέλτιο συμπεριλαμβάνεται και ένας υποψήφιος από τους οικολόγους.

Σύμφωνα με την Αθήνα από τη λίστα πρέπει να αφαιρεθεί ένας υποψήφιος προκειμένου για λόγους ισονομίας να μπει ένας ακόμα υποψήφιος από την περιοχή της Αιγιάλειας ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο κ. Μουρίκης.

- See more at: http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=81110#sthash.81i93GGC.dpuf

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015