Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: "Αέρας νίκης»…αλλά και πολύ δουλειά!"

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: "Αέρας  νίκη...

Σύσκεψη των στελεχών της παράταξης "Αιγιάλεια - Νέα εποχή"

Η πρώτη μεγάλη σύσκεψη  στελεχών και υποψηφίων  δημοτικών – τοπικών συμβούλων της Δημοτικής Παράταξης  «Αιγιάλεια – Νέα Εποχή» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Αίγιο, μετά από πρόσκληση του Επικεφαλής της και Υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου και σκοπό την περαιτέρω οργάνωση της παράταξης σ’ όλη την περιοχή του νέου δήμου, καθώς και την ισόρροπη εξάπλωση των απόψεων και προγραμματικών θέσεων, οι οποίες και σταδιακά δημοσιοποιούνται.

Στην σύσκεψη παρουσιάστηκαν από τον κ. Τριανταφυλλόπουλο και τον Υπεύθυνο Εκλογικού Αγώνα του συνδυασμού Παναγιώτη Γούσα τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά δημοσκόπησης που διαθέτε ο συνδυασμός και δείχνουν την αναγκαιότητα διορθωτικών κινήσεων σε ορισμένες περιοχές αλλά και την δυνατότητα διείσδυσης σε μια μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων που παρακολουθούν με ενδιαφέρον την παράταξη και δεν την απορρίπτουν.

«Είναι δεδομένο το θετικό πέρασμα του συνδυασμού στην κοινωνία της Αιγιάλειας μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού καταφέρνει να συγκεντρώνει σ’ ένα δίμηνο 17,5% με ανοδική τάση έναντι 25,3% του πρώτου που προηγείται χρονικά εδώ κι ενάμιση χρόνο αλλά με πτωτική τάση. Είμαστε ήδη πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων – εντός κι εκτός Αιγίου – επιτυγχάνοντας σπουδαία ισοδύναμη επιρροή στους περιφερειακούς δήμους και την απαραίτητη μαζική αποδοχή στο Αίγιο” σημείωσε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ζητώντας από τους υποψηφίους του να εντείνουν την προσπάθειά τους με πειθώ και ανάλυση των δεδομένων, ως μέλη «του μοναδικού συνδυασμού που έχει καθαρό πρόσωπο, αυτόνομη και συμπαγή δομή και συγκεκριμένο δημοσιοποιημένο προγραμματικό λόγο για κάθε ένα τομέα δράσης της αυριανής δημοτικής αρχής».

Τα στελέχη του συνδυασμού αναφέρθηκαν σε τοπικά προβλήματα για τα οποία θα πρέπει να υπάρξουν πειστικές απαντήσεις από  τον συνδυασμό, ενώ άπαντες σημείωσαν  πως «αναγνωρίζεται η δυναμική του προσώπου του υποψηφίου δημάρχου και η γνώση του για τα χαρακτηριστικά των περιοχών και τις ανάγκες τους».

Στην ευρεία σύσκεψη παρέστησαν αντιπροσωπευτικά των δήμων οι : Γρ. Αλεξόπουλος, Μαν. Καραϊσκος, Χρ. Κόκκοτας, Αν. Σουφλή, Σοφ. Μόσχα, Περ. Παπαγιαννακόπουλος, Παν. Γούσας, Παν. Ρέλλας, Παν. Μαργώνης, Χρ. Σωτηρόπουλος, Μαρ. Μοσχοχωρίτου, Γ.Νικολόπουλος, Γ.Κουνινιώτης, Χρ. Φαφούτης, Θοδ. Μιχαλόπουλος και Νικ. Μιχαλόπουλος (από Αίγιο), Φαν. Σακελλαρόπουλος, Γιαν. Γκούμας και Ελ. Χωμενίδου (από Ακράτα), Βασ. Σταθακάρος, Δημ. Μπαλαφούτης, Γιαν. Γλωσσίδης και Γιωρ. Τρίγκα (από Ερινεό), Φαν.Νικολάου, Κωσ. Ζαβάκος, Λεων. Γεωργόπουλος και Σωτ. Διαμαντόπουλος (από Αιγείρα),Ανδ. Σακελλαρίου, Λεων. Βούλγαρης, Παν. Χρυσόπουλος και Αργ. Ανδρουτσόπουλος (από Διακοπτό), Ζ. Καζαντζή, Αλ. Κυρίτση, Βαγ. Νταβαντζής και Αλ. Σπυρόπουλος (από Συμπολιτεία) και άλλα τοπικά στελέχη από Τέμενη, ενώ την ίδια ώρα άλλα στελέχη του συνδυασμού ήσαν σε προγραμματισμένες περιοδείες ανά την Αιγιάλεια. Με αφορμή την ανοιχτή επιστολή του Υπ. Δημάρχου κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλου, στην οποία προτείνει κοινή συμφωνία για τον τρόπο και τα μέσα διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα έως τις 7 Νοεμβρίου, ο Συνδυασμός του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου απαντά ως εξής:

«Θετική η πρωτοβουλία του κ. Θεοδωρακόπουλου. Η αυστηρή τήρηση της νομοθεσίας για πανό, γιγαντοαφίσες, ρύπανση του περιβάλλοντος, μεγάφωνα, φέϊγ βολάν, είναι δεδομένη από την πλευρά μας. Σε ό,τι αφορά στην έκδοση φυλλαδίων εκ μέρους των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, λόγω της μεγάλης έκτασης του νέου δήμου δεν θεωρούμε σωστό να παρεμποδιστεί η προβολή της προσωπικότητάς τους και των ιδεών τους.

Τέλος, σχετικά με την προτροπή, οι απερχόμενοι δήμαρχοι να μην εγκαινιάσουν, αρχίσουν ή εξαγγείλουν έργα, άποψη του συνδυασμού είναι πως από την στιγμή που εμείς δεν αποτελούμε συνέχεια κανενός εκ των παρατάξεων των εν ενεργεία δημάρχων, δεν μπορεί να παρέμβουμε στο έργο τους και την λειτουργία τους, με την προϋπόθεση οι ενέργειές τους να προκαλούν το κοινό αίσθημα».

Σχετικά με δημόσια τοποθέτηση του συμπολίτη κ. Σταύρου Λυριντζή και τις επισημάνσεις του για προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού, η παράταξη απάντησε:

«Με δημοσιοποιούμενες απόψεις, που έχουν ως δεδομένη αφετηρία την εμπάθεια, την πικρία και το αρνητικό προσωπικό κριτήριο, δεν έχουμε χρόνο ν’ ασχοληθούμε. Οι προγραμματικές μας θέσεις τίθενται άλλωστε στην κρίση των χιλιάδων πολιτών και απέναντι στην όποια δυσπιστία είμαστε υπεύθυνοι και πολιτικά υπόλογοι να πείσουμε με τις πράξεις μας. Είναι γνωστός στην κοινωνία ο καθένας μας και κρίνεται».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις