Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

XBOX LIVE και PlayStation Network "έπεσαν" - Χάκερς χτύπησαν τις online υπηρεσίε της Sony και Microsoft

XBOX LIVE και PlayStation Network "...

Επέλεξαν την ημέρα των Χριστουγέννων

Εάν έχετε μια νέα κονσόλα ή κάποια νέα παιχνίδια είστε και ελπίζατε να τα δοκιμάσετε σήμερα online, ίσως να είναι μια κακή μέρα. Τόσο το Xbox Live όσο και το PlayStation Network δεν είναι διαθέσιμα προς το παρόν.

Τα δίκτυα έπεσαν γύρω στις 21.45 το βράδυ ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η σελίδα κατάστασης στο Xbox LIVE, λέει ότι η υπηρεσία είναι περιορισμένη και ότι, «Είμαστε ενήμεροι ότι αντιμετωπίζετε δυσκολίεςκαι προβλήματα με τη σύνδεση στο Xbox Live, και θέλουμε να ξέρετε δουλεύουμε για να αντιμετωπίστει αυτό, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας! Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με την πρόοδό μας, σε μισή ώρα."

Το PlayStation Network στο status του εμφανίζεται ως "offline" και στη σελίδα κατάστασης του PlayStation Network αναφέρονται τα εξής: «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν δυσκολία μπαίνοντας στο PSN. Θα ενημερώσουμε με άρθρο για οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτό το θέμα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας. "

Μια ομάδα που ονομάζεται Lizard Squad έγραψε στο Twitter και αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιθέσεις. Το πιο πιθανό σενάριο έχει να κάνει με υπερφόρτωση των δικτύων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις