Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απόλλωνας: Συγχαρητήρια και ευχές για τον τελικό

Απόλλωνας: Συγχαρητήρια και ευχές για τον τελικό

Για τον Βετούλα και τους παίκτες του

Τα θερμότερα συγχαρητήρια όλων των Πατρινών δέχθηκε ο Απόλλωνας για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «μελανόλευκοι» πανηγύρισαν σπουδαία νίκη στο Ζηρίνειο επί της Κηφισιάς κι εξασφάλισαν, ύστερα από 17 χρόνια, την παρουσία τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πολλά συγχαρητήρια δέχθηκαν ο Νίκος Βετούλας και οι παίκτες του για την ιστορική επιτυχία τους, αλλά και ευχές για καλή επιτυχία στο παιχνίδι τίτλου όποτε κι αν γίνει αυτό και με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η ανακοίνωση του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη: «Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης συγχαίρει θερμά την ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα, για την ιστορική της πρόκριση στον τελικό του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας».

Η ανακοίνωση του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Πατρών, στους παίκτες, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση και τους φιλάθλους για τη μεγάλη τους πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ. Η μεγάλη σας αυτή επιτυχία αποτελεί ελπίδα για όλους και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον, δίνοντάς μας το μήνυμα πως παρά τα προβλήματα όταν θέλουμε μπορούμε να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας. Από βάθους καρδιάς σας ευχαριστούμε για αυτή την ιστορική στιγμή που προσφέρετε στους φιλάθλους της Πάτρας και ολόκληρης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Μας κάνετε περήφανους».

Η ανακοίνωση του μητροπολίτη Πατρών, κ.κ. Χρυσόστομου: «Ἀγαπητέ μου κ. πρόεδρε, ἀγαπητά μου παιδιά, γιά τήν ἐπιτυχία σας καί τή νίκη, ἡ ὁποία σᾶς ἐξασφάλισε τήν πρόκριση στόν τελικό τοῦ κυπέλλου Μπάσκετ, σᾶς συγχαίρω θερμότατα καί εὒχομαι νά ἔχετε τήν εὐλογία τοῦ Θεοῦ γιά πρόοδο γενικά στή ζωή σας καί γιά ἐπιτυχία πρῶτα ἀπό ὅλα στόν ἀγῶνα τῆς ἀρετῆς καί βέβαια στό στάδιο τῶν ἀθλητικῶν ἀγωνισμάτων. Καλά καί εὐλογημένα Χριστούγεννα. Μέ πατρική ἀγάπη, + Ὁ Πατρῶν Χρυσόστομος».

Η ανακοίνωση του Προμηθέα Πατρών: «Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Πάτρας για τη μεγάλη της πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ και της εύχεται καλή επιτυχία σε αυτόν».

Η ανακοίνωση του Έσπερου ΑΟΠΑ: «Η οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ και των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ σας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για την πρόκριση της ομάδας μπάσκετ στον τελικό του Κυπέλλου της περιόδου 2014-2015. Αυτή η επιτυχία αποτελεί διαφήμιση για την Πάτρα και τον αθλητισμό της πόλης. Ευχόμαστε από καρδιάς ο Απόλλων να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και να φέρει το Κύπελλο στην Πάτρα. Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες».

Η ανακοίνωση της Ολυμπιάδας: «Η Ολυμπιάδα συγχαίρει τον Απόλλωνα Πατρών Carna για την τεράστια επιτυχία του να προκριθεί στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Τέτοιες διακρίσεις βοηθούν τον αθλητισμό και την πόλη μας γενικότερα σε δύσκολες εποχές».

Η ανακοίνωση του ΝΟΠ: «Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Πατρών εκφράζει τα συγχαρητήριά του για την πρόκριση της ομάδας Απόλλων Carna στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι χαρά μας όταν ιστορικά σωματεία της Πάτρας με την αξία τους προάγουν τον υγιή αθλητισμό και κατακτούν τέτοιες θέσεις».

Η ανακοίνωση της ΝΕΠ: «Η ΝΕΠ συγχαίρει τον Απόλλωνα Πατρών για την τεράστια επιτυχία του να προκριθεί στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Τέτοιες διακρίσεις βοηθούν τον αθλητισμό και την πόλη γενικότερα σε δύσκολες εποχές».

Η ανακοίνωση της Ορμής Λουξ: «Απολλωνάρα, ολέ! Πολλά συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πάτρας για τη μεγάλη του πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ, για 2η φορά στην ιστορία του!».

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων Παναχαϊκής Nortenos Patras: «Συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία του Απόλλων Πατρών! Η πρόκριση του στον τελικό Κυπέλλου Μπάσκετ αποτελεί διαφήμιση για τον πατραϊκό αθλητισμό! Ευχόμαστε και επιθυμούμε το Κύπελλο να έρθει στην Πάτρα μας! Ονειρευόμαστε ανάλογες επιτυχίες και για την Παναχαϊκής μας, όταν ελευθερωθεί από τον ζυγό της... Support your local team».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports