Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Ο Νίκος Καραγκιαούρης και η Βάσια Ζαχαροπούλου θα τραγουδήσουν στις 19 Ιανουαρίου στην Πάτρα

Ο Νίκος Καραγκιαούρης και η Βάσια Ζαχαρο...

Σε συναυλία - ρεσιτάλ στην Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών

Όπως ήδη έχει γράψει το thebest.gr προγραμματίζεται μία μουσική βραδιά με τον Πατρινό βαρύτονο Νίκο Καραγκιαούρη στην Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών, στην οδό Ρήγα Φεραίου και Γκότση, στις 19 Ιανουαρίου 2015.

Ωστόσο λόγω αποχώρησης της σοπράνο Λαμπρινής Μπάτζιου που είχε αρχικώς ανακοινωθεί πως θα εμφανιζόταν στην εκδήλωση μαζί με τον Ν. Καραγκιαούρη, εξαιτίας επαγγελματικών της υποχρεώσεων στο εξωτερικό, το πρόγραμμα τροποποιείται και στην θέση της θα συμμετάσχει στην εκδήλωση και θα τραγουδήσει η σοπράνο Βάσια Ζαχαροπούλου.

Την συναυλία διοργανώνει η ALTERCOM ενώ στο πιάνο θα συνοδεύει στο πιάνο ο Πάνος Λουμάκης. Θα ακουστούν έργα Α. Mozart, G. Puccini, V. Bellini, G. Rossini. Ώρα έναρξης 21:00. Τιμή εισιτηρίων € 10,00 και € 15,00. Διάθεση εισιτηρίων στη Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φεραίου 7 (τηλ. 2610 277740) και στο Βιβλιοπωλείο Πολύεδρο – Γράμματα Τέχνες, Κανακάρη 147 (τηλ. 2610 277342).

*Ο Νίκος Καραγκιαούρης είχε βρεθεί στην Πάτρα την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και είχε συμμετάσχει ως καλεσμένος και είχε τραγουδήσει στην μουσική γιορτή του Ευρώπιου Ωδείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View