Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Παιδιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου από το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Παιδιατρικ...

οι σπουδαστές Παιδαγωγικών του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ ενσάρκωσαν τον Άη Βασίλη και τους βοηθούς του

Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κ. Μπονάνος στην πρόταση του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ να οργανώσει Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τους μικρούς ασθενείς της Παιδιατρικής Κλινικής. Καθώς αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερες για τα παιδιά, οι σπουδαστές Παιδαγωγικών του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ ενσάρκωσαν τον Άη Βασίλη και τους βοηθούς του και διασκέδασαν με τα παιδιά που νοσηλεύονται, απαλύνοντας τον πόνο τους.

Το νοσηλευτικό προσωπικό, οι γιατροί και οι γονείς των παιδιών ήταν αρωγοί σε αυτή την όμορφη εκδήλωση που η ευαισθησία, η ζεστασιά και η χαρά που πρόσφεραν οι μελλοντικοί Παιδαγωγοί γέμισαν τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων.

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα ΒΕΡΓΗ συνεχίζει με συνέπεια να στηρίζει την κοινωνία και να καλλιεργεί νέους επαγγελματίες με ήθος συνδυάζοντας την εκπαίδευση με την προσφορά. Είναι πάμπολλες οι εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε και φέτος το Ι..ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ μεταξύ των οποίων η προσφορά χριστουγεννιάτικων cupcakes  στο bazaar του ΣΟΨΥ, των Εκπαιδευτηρίων «Ελληνική Αναγέννηση» και βέβαια η προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στο «Χαμόγελο του Παιδιού» με το οποίο σταθερά συνεργάζεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View