Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Η Δικαιοσύνη κουκούλωσε το σκάνδαλο με την απόπειρα χρηματισμού του Χαϊκάλη

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: Η Δικαιοσύνη κουκούλ...

Δήλωση της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου των ΑΝΕΛ

Για «κουκούλωμα σκανδάλου» και «θεσμική ανωμαλία» κατηγόρησε ευθέως την Δικαιοσύνη η κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη με παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε και στα μέλη της επιτροπής Δεοντολογίας για το «επαίσχυντο» όπως είπε κείμενο που συντάξανε καλώντας όλα τα μέλη του κοινοβουλίου σέβονται τα κοινοβουλευτικά ήθη με αφορμή την υπόθεση Χαϊκάλη αλλά και την επιστολή Ο. Βουδούρη και Θ. Παραστατίδη.

Η απάντηση ήρθε από τον κ. Παναγιώτη Ρήγα (ΠΑΣΟΚ) ο οποίος ως μέλος της επιτροπής της επισήμανε ότι το κείμενο είχε την σύμφωνη γνώμη της κυρίας Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά βουλευτή των ΑΝΕΛ!

Πιο αναλυτικά, αναφορικά με την υπόθεση Χαϊκάλη την οποία οι αρμόδιοι εισαγγελείς έθεσαν στο αρχείο, η κυρία Χρυσοβελώνη είπε: «Η εξέλιξη αυτή εκθέτει ανεπανόρθωτα την δικαιοσύνη. Κλωνίζει  το κύρος της και αφήνει βαθιές σκιές για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Αντί να βγάζει πράγματα στο φώς μας γυρίζει πίσω στο σκοτάδι» και συνέχισε «η πολυήμερη αδράνεια των αρμοδίων έγινε άρον – άρον  κλείσιμο και κουκούλωμα του σκανδάλου. Όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας γιατί η θεσμική ανωμαλία δεν γίνεται με ευθύνη ενός ατόμου. Υπάρχει ο πρωταίτιος και οι συνένοχοι».

Αναφορικά με την επιτροπή Δεοντολογίας είπε ότι «είναι επαίσχυντη φαρισαϊκή και απαράδεκτη η ανακοίνωσή της… Η επιτροπή της Βουλής εμφανίζεται να αποδοκιμάζει όχι όσους επιχειρούν άθλιες ιστορίες σε βάρος της Δημοκρατίας αλλά όσους τις καταγγέλλουν. Πρακτική που υιοθέτησε και η δικαιοσύνης. Η κατάπτυστη επιστολή κάνει μαθήματα ήθους στο ηθικό παράδειγμα Χαϊκάλη».

Τέλος κάλεσε τα «ηθικά», «λογικά» και «σοβαρά» στελέχη της ΝΔ «να φύγουν άμεσα από τους παρανοϊκούς της ηγεσίας της ΝΔ».

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις