Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κι όμως ο Αιγιώτης Φάνης Λαμπρόπουλος «έφαγε» και την Μαρία Ηλιάκη

Κι όμως ο Αιγιώτης Φάνης Λαμπρόπουλος «έ...

Η δημοφιλής παρουσιάστρια ήταν αυτή που αποχώρησε από το χριστουγεννιάτικο live του «Dancing with the stars 5» του ΑΝΤ1

Στο 9ο live του δημοφιλούς χορευτικού σώου του ΑΝΤ1, Dancing with the stars 5, το βράδυ της Κυριακής 21/12/2014, το κάθε ζευγάρι από όσα έχουν απομείνει, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό τόσο στην χορογραφία του, όσο και στον μαραθώνιο χορού.

Ωστόσο ένα ζευγάρι δεν κατάφερε να περάσει στο επόμενο live που θα είναι της Πρωτοχρονιάς και αποχώρησε. Αυτή την φορά δεν τα κατάφερε, η Μαρία Ηλιάκη και ο παρτενέρ της Παύλος Μανογιαννάκης και η αποχώρηση τους θεωρήθηκε και λίγο έκπληξη την στιγμή μάλιστα που παρέμεινε τελικά στο σώου ο επίσης υποψήφιος για αποχώρηση και εμφανώς χειρότερος χορευτικά, ο παρουσιαστής Φάνης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μάλιστα έχει δηλώσει ότι είναι από το Αίγιο.

Η Μαρία Ηλιάκη λοιπόν, η οποία φέτος παρουσιάζει μία απογευματινή εκπομπή lifestyle στο κανάλι Σκάι, ήταν εκείνη που αποχώρησε από το Dancing with the Stars μετά από μία βραδιά με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και έναν μαραθώνιο swing.

Η εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ότι τα ζευγάρια που συνεχίζουν στο σώου χορού του ΑΝΤ1 είναι πλέον μόνο επτά.

Η Μαρία Ηλιάκη έμεινε τελευταία μαζί με τον Φάνη Λαμπρόπουλο που είναι πια παλιός γνώριμος σε αυτή τη θέση μιας και οι βαθμολογίες του τουλάχιστον από την κριτική επιτροπή κινούνται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, ωστόσο αποδεικνύεται πως το κοινό τον θέλει μέσα στο σώου.

Η Μαρία Ηλιάκη τελικά δεν μπόρεσε να μείνει (έμεινε προφανώς τελευταία στις ψήφους του τηλεοπτικού κοινού) και έτσι αποχαιρέτησε το σώου όπου πρώτη ήρθε και πάλι η Μορφούλα Ντώνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight