Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρήγα Φεραίου: Η συνέχεια του πεζόδρομου, ή όπως το πάρει κανείς- Ο εορταστικός φωτισμός που σταματά στη Γούναρη και το...πάρκινγκ

Ρήγα Φεραίου: Η συνέχεια του πεζόδρομου,...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Για άλλη μια χρονιά, τα ίδια

Ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου στην  Πάτρα μετά το ύψος της Γούναρη αποδεικνύεται περιοχή ενός κατώτερου Θεού και για τη νέα δημοτική αρχή η οποία επίσης σταμάτησε τον στολισμό στην Γούναρη χωρίζοντας τον πεζόδρομο σε αυτόν των προνομιούχων και σε αυτό των ποπολάρων.

Παράλληλα η κατάσταση με το πάρκινγκ πάνω στον πεζόδρομο έχει ξεφύγει τελείως, ενώ όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες στην περιοχή του πεζόδρομου στο ύψος της Τσαμαδού, υπάρχουν και μόνιμα παρκαρισμένοι οι οποίοι ακολουθώντας την λογική του "έτσι και αλλιώς υποβαθμισμένο είναι, γιατί να μην το καβαλήσουμε;" αφήνουν το αμάξι τους για καμιά εβδομάδα χωρίς να δέχονται ενοχλήσεις.

Πού ακριβώς εδράζεται η λογική της υποβάθμισης του πεζόδρομου μετά την Γούναρη δεν έχουμε καταλάβει. Αυτό που έχουμε καταλάβει είναι ότι μαζί με την εικόνα του πεζόδρομου, διαφοροποιούνται και οι τιμές των ακινήτων και βεβαίως των ενοικίων τους.

Τι να υποθέσουμε; Ότι για το μικρό αυτό κομμάτι, το οποίο στο κάτω κάτω οδηγεί στον Άγιο Ανδρέα, δεν υπάρχει καλώδιο για φωτισμό; Ή ό,τι δεν έχει κανείς την φώτιση να το σκεφτεί;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις