Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Απόψε στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο της Πάτρας η εκδήλωση του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου

Απόψε στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο της...

Θα πάρει μέρος και ο σκηνοθέτης Δήμος Αβδελιώδης

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων και οι Διευθύντριες του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών (Γυμνάσιο - Λύκειο) διοργανώνουν μία Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση (παζάρι) που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 22/12/2014 στον χώρο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου Πατρών στην άνω πόλη, κάτω από το Κάστρο, από τις 18.00 το απόγευμα έως τις 21.30 μ.μ. σε συνεργασία με τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Πρότυπου Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα προς πώληση προϊόντα θα είναι στην πλειονότητά τους, δημιουργίες των μαθητών και εκπαιδευτικών του Σχολείου, φτιαγμένα όλα με αγάπη, φαντασία και μεράκι. Τα έσοδα της εκδήλωσης αναμένεται να διατεθούν για τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών καθώς και στον σύλλογο της «Φλόγας».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η χορωδία του Σχολείου ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στις 18.30 το απόγευμα, στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχει και ο γνωστός και αξιόλογος σκηνοθέτης Δήμος Αβδελιώδης, ο οποίος θα διαβάσει το χριστουγεννιάτικο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Το Άνθος του Γιαλού».

Μαθητές και καθηγητές περιμένουν όλους τους Πατρινούς, ώστε μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια των παιδιών μας και τον ευγενικό σκοπό της, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View