Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζένιφερ Λώρενς και Μπράντλει Κούπερ συνεργάζονται και πάλι σε μία νέα ταινία, την "Serena"

Τζένιφερ Λώρενς και Μπράντλει Κούπερ συν...

Οι γοητευτικοί ηθοποιοί έχουν ήδη παίξει παρέα στις Οσκαρικές ταινίες "Οδηγός Αισιοδοξίας" και "Οδηγός Διαπλοκής"

Μία από τις ολοκαίνουριες κινηματογραφικές ταινίες που αναμένεται το επόμενο διάστημα και στην Πάτρα είναι η κοινωνικοδραματική «Serena», διάρκειας 109 λεπτών που έχει σκηνοθετήσει η 54χρονη Δανέζα δημιουργός Σουζάνε Μπίερ (Όσκαρ ξενόγλωσσης παραγωγής για το πολύ καλό φιλμ της “In a Better World – Ίσως Αύριο”).

Στην «Serena» που πρωτοπροβλήθηκε στο περασμένο Φεστιβάλ του Λονδίνου (έχει ήδη βγει στις αίθουσες της Αγγλίας και της Γαλλίας) ενώ στις ΗΠΑ τελικά θα αρχίσει να προβάλλεται προς τα τέλη του Φεβρουαρίου 2015, πρωταγωνιστούν ο Μπράντλεϊ Κούπερ, η Τζένιφερ Λώρενς και ο Ρις Ίφανς.

Την εποχή του μεγάλου κραχ οι νεόνυμφοι Τζορτζ και Σερίνα Πέμπερτον χτίζουν μια αυτοκρατορία ξυλείας στα βουνά της Βόρειας Καρολίνας. Οι συμπτώσεις της μοίρας, όμως, θα ανατρέψουν το ειδυλλιακό σκηνικό, με τη φιλόδοξη σύζυγο να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τα κεκτημένα της… Η Σερίνα, δυναμική και φιλόδοξη θα ανακαλύψει ότι ο άντρας της έχει ένα εξώγαμο διάδοχο.

Στο μεταξύ όταν η Σερίνα μαθαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, το μέλλον της αυτοκρατορίας των Πέμπερτον απειλείται. Με μίσος αρχίζει να σχεδιάζει το φόνο του κρυφού γιου του Τζορτζ ενώ παράλληλα προσπαθεί να προστατεύσει την ακίνητη περιουσία τους προτού την κατασχέσει η κυβέρνηση.

Η ταινία που πάντως δεν έχει πάρει και ιδιαίτερα θετικές κριτικές, βασίζεται στο μυθιστόρημα Serena του Ρον Ρας, σε σκηνοθεσία της Σούζαν Μπίερ. Είναι η τρίτη σε σειρά συνεργασία μεταξύ της βραβευμένης με Όσκαρ Τζένιφερ Λώρενς και του υποψήφιου για Όσκαρ ηθοποιού Μπράντλεϊ Κούπερ. Τουλάχιστον από πλευράς κινηματογραφικής χημείας των δύο σταρ, η ταινία κερδίζει πολλούς πόντους.

Το περιοδικό Αθηνόραμα πάντως μιλά για ένα μάλλον αδέξιο, βασισμένο σε μυθιστόρημα του Ρον Ρας σενάριο το οποίο θα ταίριαζε περισσότερο σε μία σαπουνόπερα εποχής και για μία ελαφρώς ψυχρή, μονοδιάστατη σκηνοθεσία της Σουζάνε Μπίερ.

Η ταινία είχε ημερομηνία πρεμιέρας στις Αθηναικές αίθουσες την 18η Δεκεμβρίου 2014.

Στην ταινία "Serena" ήταν αρχικά να παίξει η Αντζελίνα Τζολί με σκηνοθέτη τον Ντάρεν Αρονόφσκι.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight