Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται τα Χριστούγεννα στις Πατρινές κινηματογραφικές οθόνες ο "Αστερίξ, η Κατοικία των θεών"

Έρχεται τα Χριστούγεννα στις Πατρινές κι...

Σε διανομή από την εταιρεία Village

Την τιμητική τους έχουν αυτό το διάστημα οι ταινίες που απευθύνονται κατά κύριο λόγο στα παιδιά και τις οικογένειες τους. Από ανήμερα τα Χριστούγεννα, την ερχόμενη δηλαδή Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014 θα αρχίσει να παίζεται στις Ελληνικές αίθουσες και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «Αστερίξ, η Κατοικία των θεών, Asterix, the Land of Gods», σε διανομή από την εταιρεία VILLAGE.

Το φιλμ θα προβληθεί και μεταγλωττισμένο και σε 3D.

Έτος 50 π.Χ. Όλη η Γαλατία βρίσκεται υπό Ρωμαϊκή κατοχή. Όλη, εκτός από το γνωστό μικρό γαλατικό χωριό. Αυτή τη φορά ο Ιούλιος Καίσαρας, αποφασίζει να αφήσει στην άκρη τις λεγεώνες του και βρίσκει νέο τρόπο να κατακτήσει τους Γαλάτες. Θα αλλοιώσει τα έθιμα και την καθημερινότητά τους, ώστε να τους μετατρέψει σε Ρωμαίους. Για να το πετύχει αυτό, χτίζει ρωμαϊκού τύπου κατοικίες γύρω από το μικρό γαλατικό χωριό, στις οποίες θα κατοικήσουν Ρωμαίοι πολίτες, έτσι ώστε να μεταφέρουν παράλληλα και τον τρόπο ζωής τους στην περιοχή.

Θα καταφέρει ο Αστερίξ να αποτρέψει τα σχέδια του Καίσαρα και να πείσει τους φίλους του να μην ακολουθήσουν τα μοντέρνα ρωμαϊκά ήθη; Θα καταφέρουν να διατηρήσουν την γαλατική τους ταυτότητα, σώζοντας έτσι το χωριό τους από τον διαφορετικό κίνδυνο;

Το ΑΣΤΕΡΙΞ: Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ είναι ο δέκατος έβδομος τόμος από τη σειρά των δημοφιλών κόμικ με την οποία μεγάλωσαν πολλοί, σε σενάριο του Ρενέ Γκοσινί και εικονογράφηση του Αλμπέρ Ουντερζό. Δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά το 1971 στο γαλλικό περιοδικό κόμικς “Pilote” και το 1973 μεταφράστηκε για πρώτη φορά στα Αγγλικά.

Το «Αστερίξ, η Κατοικία των θεών» είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων Αστερίξ που θα προβληθεί σε 3D.

Τον Αστερίξ και τον Οβελίξ τους έχουμε δει στην μεγάλη οθόνη μέσα από τις Γαλλικές ταινίες με τους ηθοποιούς Κριστιάν Κλαβιέ και Ζεράρ Ντεπαρντιέ να τους υποδύονται σπαρταριστά.

Σκηνοθεσία - Αλεξάντρ Αστιέ, Λουί Κλισί.

Πρωταγωνιστούν οι Αλέν Σαμπά, Λορέν Λαφίτ, Ζεραλντίν Νακάς, Αλεξάντρ Αστιέ, Ελί Σεμού και Ροζέρ Καρέλ.

Ακούγονται στα ελληνικά οι φωνές των (με αλφαβητική σειρά):

Εβελίνα Αραπίδη, Κώστας Δαρλάσης, Σωτήρης Δούβρης, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Αντώνης Ζαχαράτος, Χίλντα Ηλιοπούλου, Κωνσταντίνος Κακκανάς, Κωνσταντίνος Καραμουσάλης, Βάσια Λακουμέντα, Ποίμης Πέτρου, Βαγγέλης Ρόκκος, Ισίδωρος Σταμούλης, Δημήτρης Παπαδάτος, Κωνσταντίνος Συράκης, Γιάννης Υφαντής.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture