Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ο τσιγκούνης Σκρούτζ απο τα παιδιά του 55ου ολοήμερου νηπιαγωγείου με τη συνοδεία του κουαρτέτου εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου

Πάτρα: Ο τσιγκούνης Σκρούτζ απο τα παιδι...

Δείτε ΦΩΤΟ

H χριστουγεννιάτικη γιορτή των νηπίων του 55ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 33ου Δημοτικού Σχολείου.

Tο κουαρτέτο εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου, υλοποιώντας την πολιτική του Δήμου να φτάσουν οι υπηρεσίες και ο πολιτισμός στις συνοικίες και στο λαό που ανήκουν, συνόδευσε με τη μαγευτική μουσική του, την ιστορία του τσιγκούνη Εμπενέζερ Σκρουτζ, κλασικού ήρωα του Charles Dickens.

Tα νήπια, που παρουσίασαν το έργο σε διασκευή για παιδιά, προσέφεραν, με το χαμόγελο και τον αυθορμητισμό τους, στιγμές γέλιου και συγκίνησης στους θεατές.

Η πρόσκληση στο κουαρτέτο εγχόρδων από τις νηπιαγωγούς, έγινε στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του ολοήμερου τμήματος με τίτλο : «…και τα μικρά το βιολί τους».

Τα παιδιά είχαν  την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ακούσουν από κοντά τα έγχορδα όργανα που το αποτελούν, σε μουσικές συνθέσεις Mozart, Tchaikovsky και Strauss.

Στo κουαρτέτο συμμετέχουν οι μουσικοί: Μαριάννα Σαφάροβα (Βιολί Ι), Άλλα Σελαλματζίδη (Βιολί ΙΙ), Ρόμπερτ Σναγκούλοβ (βιόλα) και Νικολάι Κομισάροβ (Βιολοντσέλο).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο κ. Πέτρος Βάης, εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, η Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής,  Ζαχαρούλα Βοϊνέσκου, η, Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Ανδριάνα Κουφού, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί και δεκάδες  μικροί μαθητές με τους γονείς τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture