Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Σε εξέλιξη τα έργα αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων – Αυτοψία από τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων

Καλάβρυτα: Σε εξέλιξη τα έργα αποχέτευση...

Το «Δίκτυο Αποχέτευσης Λυμάτων» είναι ένα έργο προϋπολογισμού 6.875.700 ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα σημαντικά έργα Αποχέτευσης και Επεξεργασίας Λυμάτων στην περιοχή των Καλαβρύτων και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Γιάννης Λύτρας μαζί με στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά πραγματοποίησαν αυτοψία στα σημεία των εργασιών, προκειμένου να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησής τους.

Το «Δίκτυο Αποχέτευσης Λυμάτων» είναι ένα έργο προϋπολογισμού  6.875.700 ευρώ και βρίσκεται ήδη στο στάδιο της ολοκλήρωσής του, ενώ το έργο «Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων», προϋπολογισμού 5.166.000 ευρώ εκτελείται ήδη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2015.

Ο κ. Λύτρας μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΔΕ Φάρες Μπεσαράτ και τον προϊστάμενο του τμήματος Δομών και Περιβάλλοντος Χρήστο Καραγιάννη συμμετείχαν και σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, κατά την οποία υπήρξε και πλήρης αναφορά για την εξέλιξη των εργασιών, τα ακριβή χρονοδιαγράμματα και που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή από πλευράς πορείας των έργων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις