Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Παρουσία δεκάδων φιλάθλων η τελευταία προπόνηση!

Παναιγιάλειος: Παρουσία δεκάδων φιλάθλων...

Εν όψει του σημερινού ντέρμπι με την Παναχαϊκή

Παρουσία 150 τουλάχιστον φιλάθλων και υπό το φως των προβολέων πραγματοποιήθηκε χθες στο δημοτικό στάδιο Αιγίου η τελευταία προπόνηση του Παναιγιαλείου ενόψει του σημερινού εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League – ΟΠΑΠ.

Η  προπόνηση διεξήχθη βραδινή ώρα, κάτι που ζήτησε ο τεχνικός της ομάδας Μουράτ Σεροπιάν προκειμένου οι παίκτες του να εξοικειωθούν με τις συνθήκες τού αγώνα, ο οποίος έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 9.30μ.μ.

Κατά τη διάρκεια της (χαλαρωτικής) προπόνησης οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου επευφημούσαν διαρκώς τους «μελανόλευκους» ποδοσφαιριστές, ζητώντας νίκη και μόνο νίκη στην αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση, κάτι που, αν επιτευχθεί, θα δώσει και το… σύνθημα για ένα «νέο ξεκίνημα» στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα.

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Γιάννη Ιωάννου, ο οποίος τίθεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, πράγμα που σημαίνει πως το απουσιολόγιο του τεχνικού τού Παναιγιαλείου θα είναι αύριο… «λευκό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports