Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Γιορτές για όλη την οικογένεια μαζί με τη ..."Βασίλισσα του χιονιού" απο το ΔΗΠΕΘΕ

Πάτρα: Γιορτές για όλη την οικογένεια μα...

Δείτε το πρόγραμμα των παραστάσεων

Γιορτάστε παρακολουθώντας οικογενειακώς θέατρο μας λέει το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, που μόλις ανακοίνωσε την επίσημη πρεμιέρα και πρώτη παράσταση για τις οικογένειες της πόλης της παιδικής όπερας “Η βασίλισσα του χιονιού” ανήμερα Χριστούγεννα στις 6 το απόγευμα.

Μάλιστα το παραμυθένιο θέαμα, που ήδη έχουν απολαύσει πλήθος μαθητών τα πρωινά, θα παιχθεί και στις 26, 27, 28, 29, 30 /12 για μικρούς και μεγάλους θεατές το απόγευμα. Θυμίζουμε πως πρόκειται για παραγωγή της Παιδικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ, σε πρωτότυπη μουσική και σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή .

Η ιστορία βασίζεται στο αγαπημένο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και το λιμπρέτο υπογράφει η Σοφιάνα Θεοφάνους. Κεντρικοί ήρωες τα παιδιά και αγαπημένοι φίλοι Κάη και Γκρέτα που τους χωρίζει η βασίλισσα του χιονιού. Παίζουν οι ηθοποιοί και λυρικοί ερμηνευτές Βασίλης Δημακόπουλος, Αγγελική Ζωή Καραγκούνη, Μαρία Κατριβέση, Σπύρος Παπαδάτος, Ειρήνη Τζανετουλάκου.

(Χορογραφία: Όλγα Σπυράκη, Σκηνικό -Κοστούμια :Κenny Μaclellan,Φωτισμοί : Νίκος Σωτηρόπουλος, Ειδικές Κατασκευές: Βασιλική Κασπίρη, Πιάνο: Μαριλένα Σουρή, Βιολί: Νικος Μαυρίδης, Βιόλα: Φώτης Παπαντωνιου, Κόντρα μπάσο: Vilen  Karapetyan, Κρουστά: Maxim Mankovsky)

*Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ για τα παιδιά και 7 για τους μεγάλους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture