Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην κορυφή κλείνει την χρονιά ο ΠΑΟΚ

Στην κορυφή κλείνει την χρονιά ο ΠΑΟΚ

Δύσκολο πέρασμα του "δικεφάλου του βορά" από την Λιβαδειά

Φινάλε θρίλερ επιφύλαξε για τον ΠΑΟΚ το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά και χάπι εντ, καθώς ο "Δικέφαλος" κέρδισε με 2-1 στη Λιβαδειά και αποχαιρετά το 2014 όντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ ήταν γεμάτη ένταση (από το 23΄οι δύο ομάδες έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής των Μαντζιου-Τζαβέλλα), πάθος, πολλά παράπονα για τη διαιτησία, κυρίως από τους φιλοξενούμενους λόγω των φάουλ που σφύριζε συνεχώς ο Παππάς υπέρ των γηπεδούχων και οδήγησαν τον Αναστασιάδη στην κάμερα της NOVA να μιλήσει για "παρωδία".

Τελικά, παρά την πίεση που δέχθηκε κυρίως από αέρος ο ΠΑΟΚ και έχοντας χτυπηθεί και από τραυματισμούς (Βίτορ και Παπαδόπουλος αποχώρησαν αναγκαστικά) κατάφερε να πάρει το τρίποντο με 2-1 εχοντας προηγηθεί από νωρίς και έχοντας σημειώσει και ένα πανέμορφο γκολ με τον Περέιρα στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Κονέ, αλλά παρά τις ευκαιρίες τους δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και έτσι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports