Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κυκλοφοριακό, παράνομο παρκάρισμα, πεζοί και ποδηλάτες σε κίνδυνο – Αυτό ονειρευόμαστε για τη παραθαλάσσια ζώνη; ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Κυκλοφοριακό, παράνομο παρκάρισμα...
Χριστακόπουλος Θάνος

Πρέπει άμεσα να γίνει κάτι

Μια εικόνα που σήμερα απέχει πολύ από εκείνη που μας είχαν υποσχεθεί όσοι υπέγραφαν τη συμφωνία παραχώρησης στην πόλη της παραθαλάσσιας ζώνης και καμία σχέση με τα όσα είχαν ονειρευτεί οι συμπολίτες, παρουσιάζει σήμερα το παλιό λιμάνι της Πάτρας.

Ειδικά τις ημέρες με τη μεγάλη κίνηση στο κέντρο, ολόκληρη η παραθαλάσσια ζώνη που υποτίθεται ότι θα ήταν ανοικτή για πεζούς και ποδηλάτες και χώρος ψυχαγωγίας μικρών και μεγάλων, γεμίζει με Ι.Χ..

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες και το βίντεο που τραβήχτηκαν χθες Σάββατο παντού υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Από την ιχθυόσκαλα και μέχρι το μόλο της Αγ. Νικολάου, γίνεται πραγματική μάχη για την εξασφάλιση μιας θέσης.

Οχήματα πάνε κι έρχονται, οδηγοί αγανακτούν και τσακώνονται μεταξύ τους και φυσικά παρκάρουν όπου βρουν, είτε στο σημείο αυτό επιτρέπεται, είτε όχι.

Και οι πεζοί; Οι ποδηλάτες; Αυτοί έχουν εξοβελιστεί και όσοι (τρελοί) επιχειρούν να κάνουν τη βόλτα τους, κινδυνεύουν να τραυματιστούν, ενώ συχνά πέφτουν και θύματα «χλευασμού» από τους οδηγούς.

 

 

Το σκηνικό είναι απαράδεκτο, κι όσο κι αν οι ελλείψεις σε χώρους στάθμευσης  στην πόλη είναι τεράστια, η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Απαιτούνται άμεσα πρωτοβουλίες για ν’ αποκτήσει επιτέλους η Πάτρα πραγματικό μέτωπο προς τη θάλασσα και οι Πατρινοί ένα χώρο περιπάτου και αναψυχής….

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις