Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το φιλμ της Ντίσνει «Ψυχρά κι Ανάποδα, Τραγουδιστά» προβάλλεται στην Πάτρα -ΔΕΙΤΕ "τραγουδιστό" βίντεο από την πρεμιέρα

Το φιλμ της Ντίσνει «Ψυχρά κι Ανάποδα, Τ...

Η ταινία παίζεται στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων

Η αγαπημένη και εξαιρετικά επιτυχημένη παιδική ταινία animation της Ντίσνει που κέρδισε στην τελευταία απονομή των βραβείων Όσκαρ, δύο Όσκαρ καλύτερου φιλμ κινουμένων σχεδίων και τραγουδιού, «Frozen – Ψυχρά κι Ανάποδα» (το τραγούδι Let it go αγαπήθηκε πολύ) ενώ στα παγκόσμια ταμεία έκανε ρεκόρ ξεπερνώντας το 1 δις δολάρια σε εισπράξεις, ξαναήρθε στους κινηματογράφους σε μία νέα έκδοση -  τραγουδιστή, σε στιλ καραόκε, με τον τίτλο «Ψυχρά κι Ανάποδα, Τραγουδιστά».

Το φιλμ προβάλλεται από την περασμένη Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 στους Ελληνικούς κινηματογράφους και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε στην ελληνική μεταγλωττισμένη εκδοχή του και αξίζει να το απολαύσουν οι γονείς με τα παιδιά τους.

Πριν λίγες μέρες έγινε και η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ψυχρά κι Ανάποδα, Τραγουδιστά» στα Village Cinemas στο The Mall Athens. Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, εκτός από τους αγαπημένους ήρωες της ταινίας , ήταν η ηθοποιός και performer Σία Κοσκινά (φωνή της ενήλικης  Έλσας) και η μικρή Ειρήνη Ρουβά (φωνή της μικρής Άννας).

Μαζί με τους μαθητές της σχολής P.M.T.P. by Sia Koskina, τραγούδησαν τα τραγούδια της ταινίας, εμψύχωσαν το κοινό και μετέφεραν στην κινηματογραφική αίθουσα των Villages Cinemas λίγη από τη μαγεία του μιούζικαλ. Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και η ηθοποιός και παρουσιάστρια Κατερίνα Γερονικολού.

Το φιλμ διανέμει στις Ελληνικές αίθουσες η εταιρεία διανομής Feelgood.

Λίγα λόγια για την ταινία

Θα το (ξανά)δείτε και θα πείτε κι ένα τραγούδι! Το Ψυχρά κι Ανάποδα, η βραβευμένη με δύο Όσκαρ (Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και Καλύτερου Τραγουδιού) περιπέτεια της Disney και πρώτη στο box office των animation films όλων των εποχών, έρχεται σε νέα βερσιόν, ακόμα πιο τραγουδιστή. Αυτή τη φορά η ταινία γίνεται μια μοναδική εμπειρία, που εμπλέκει ενεργά μικρούς και μεγάλους, στην αγαπημένη ιστορία με τους αξέχαστους ήρωες.

Η θαρραλέα και υπεραισιόδοξη  πριγκίπισσα Άννα πρέπει να συνεργαστεί με τον Κριστόφ, έναν απότομο, βουνίσιο τύπο, για να ξεκινήσουν μαζί ένα μεγάλο ταξίδι. Σκοπός τους είναι να βρουν την Παγωμένη Βασίλισσα  Έλσα, που δεν είναι άλλη από την αδελφή της Άννα, και να λύσουν  επιτέλους τα παγωμένα μάγια που ταλαιπωρούν ένα ολόκληρο βασίλειο. Πολύτιμοι σύμμαχοι τους στον αγώνα θα είναι ο ξεκαρδιστικός χιονάνθρωπος Όλαφ και ένας ψωριάρικος τάρανδος που ακούει στο όνομα Σβεν.

Δανείζουν τις φωνές τους στην χαριτωμένη και με μοναδικά τραγούδια ταινία, εκτός από την Σία Κοσκινά που ήταν και δασκάλα στο σώου του ΑΝΤ1 "Your Face Sounds Familiar", οι ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΒΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ΧΑΡΑ ΖΗΣΙΜΑΤΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΟΥΛΙΩΤΗΣ, κ.α.

*Η σχολή P.M.T.P. (Professional Musical Theatre Performance) by Sia Koskina είναι η μοναδική σχολή στην Ελλάδα για την απόκτηση ολοκληρωμένης εικόνας της πιο σύνθετης μορφής θεάτρου, του μιούζικαλ. Η ολοκληρωμένη μέθοδος διδασκαλίας παρουσιάζεται αποκλειστικά από την performer Σία Κοσκινά και τους έμπειρους συνεργάτες της.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture