Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Προβόπουλος σε Τσίπρα: Αυτή την φορά δεν θα έρθουν αεροπλάνα με ευρώ

Προβόπουλος σε Τσίπρα: Αυτή την φορά δεν...

Τι συζητήθηκε μεταξύ των δυο ανδρών

Την κατάσταση που πρόκειται να δημιουργηθεί τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά στη χώρα περιέγραψε ο πρώην Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο που διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα, παρουσία του Γιάννη Δραγασάκη, η άποψη που φέρεται να κατέθεσε ο κ. Προβόπουλος προβλημάτισε ιδιαίτερα τους συνομιλητές του. Αεροπλάνα με λεφτά από τα θησαυροφυλάκια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δεν θα υπάρξουν αυτή τη φορά, ούτε προεκλογικά, ούτε μετεκλογικά, φέρεται να είπε σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος».

Οι ερωτήσεις που ακολούθησαν από την πλευρά του κ. Τσίπρα αφορούσαν το πόσο εύκολα ή δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί ένα ενδεχόμενο bank run και πόσο μεγάλη είναι η πιθανότητα να οδηγηθούμε σε εκλογές με τις τράπεζες και τα ATM να παρέχουν περιορισμένη ρευστότητα.

Ο κ. Προβόπουλος περιέγραψε την παρελθούσα κατάσταση ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή καθώς τότε ήμασταν σε πρόγραμμα, ενώ τώρα έχουμε προθεσμία μόλις δύο μηνών και με όλα τα θέματα ανοιχτά.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις