Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σχεδόν καθημερινές οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για φωτιά σε καμινάδες – Καθαρίστε πριν είναι αργά

Πάτρα: Σχεδόν καθημερινές οι κλήσεις στη...
Βγενόπουλος Φάνης

Και ακόμη δεν έχει μπει ο χειμώνας για τα καλά

Μπορεί ακόμη ο χειμώνας να μην έχει μπει για τα καλά στην Πάτρα, ωστόσο οι κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά στις καμινάδες είναι σχεδόν καθημερινές, κυρίως τις νυχτερινές ώρες, όπου η θερμοκρασία πέφτει και η ανάγκη για θέρμανση είναι επιτακτική.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Πυροσβεστική, όπως πληροφορείται το thebest.gr, επενέβη σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις φωτιάς σε καμινάδες, με την πλέον πρόσφατη το βράδυ του Σαββάτου.

Το πρόβλημα με τις ξυλόσομπες και τα τζάκια είναι ήδη γνωστό, αφού λόγω της οικονομικής κρίσης και των απαγορευτικών τιμών σε πετρέλαιο θέρμανσης και ηλεκτρικό, ο κόσμος έχει στραφεί στα ξύλα για να μην παγώσει.

Ωστόσο, αυτό που βλέπουν οι πυροσβέστες είναι ότι αφενός, οι καμινάδες δεν καθαρίζονται, αφετέρου ότι αρκετοί καίνε ό,τι ξύλο βρουν με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα τοξικό περιβάλλον, τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στην ατμόσφαιρα.

Για το λόγο αυτό καλούν τους Πατρινούς που χρησιμοποιούν σόμπες και τζάκια να τα καθαρίσουν και να καίνε τα κατάλληλα ξύλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις