Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η "Υπέρβαση" έρχεται από Πατρινούς - Ποίοι είναι οι στόχοι του νέου Κινήματος Πολιτών

Η "Υπέρβαση" έρχεται από Πατρι...

Καλούν σε συμμετοχή τους συμπολίτες

Η "Υπέρβαση", όπως εξηγούν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες, είναι ένα αδέσμευτο, υπερκομματικό Κίνημα των Πολιτών που εμπνευστήκαμε από το αθρο 120 του Συντάγματος. Αναφερόμενοι στους στόχους και τις επιδιώξεις τους σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν τα εξής:

"Αποφασίσαμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, να περάσουμε εδώ και τώρα στην πράξη και να ενωθούμε στον αγώνα της δημιουργικής ανατροπής του χρεοκοπημένου  ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ μοντέλου της ασύδοτης τραπεζοκρατίας.

Στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ σεβόμαστε το Σύνταγμα της Ελλάδος και τους θεσμούς του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και πιστεύουμε στις αρχές της κινηματικής οργάνωσης και αλληλεγγύης, των δράσεων κοινωνικού, οικονομικού, τραπεζικού καταναλωτικού ακτιβισμού, της διαφάνειας και της συλλογικής διεκδίκησης, διακυβέρνησης, διαχείρισης και ελέγχου.

Αγωνιζόμαστε για τη μαζική κινητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας κατά της ανισότητας, της κοινωνικής και οικονομικής αδικίας και κατά της ασυδοσίας του δημοσίου, των ασφαλιστικών ταμείων και του τραπεζικού συστήματος.

Οργανώνουμε και υποστηρίζουμε κινηματικές και ακτιβιστικές δράσεις για την προστασία των δικαιωμάτων και τη συλλογική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων Καταθετών, Αποταμιευτών, Ομολογιούχων, Δανειοληπτών, Φορολογουμένων και Μικροοφειλετών του Δημοσίου και των Ασφαλιστικών Ταμείων και των Δικαιούχων Ασφαλιστικών Παροχών και Αποζημιώσεων από Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΄΄ΥΠΕΡΒΑΣΗ΄΄ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις