Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Εορταστικό το κλίμα στην πλ. Γεωργίου – Δεν έπεφτε καρφίτσα σε Ρήγα Φεραίου και Αγ. Νικολάου – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάτρα: Εορταστικό το κλίμα στην πλ. Γεωρ...
Χριστακόπουλος Θάνος

Οι Πατρινοί βγήκαν βόλτα αλλά… δεν ψώνισαν

Εορταστικό ήταν από το πρωί του Σαββάτου το κλίμα στο κέντρο της Πάτρας, παρά το γεγονός ότι, επί της ουσίας, δεν είχαν προγραμματιστεί (θεσμικά) εκδηλώσεις. Ωστόσο ο κόσμος βγήκε από τα σπίτια του, βοηθούντος και του πολύ καλού καιρού, και πλημμύρισε τους κεντρικούς πεζόδρομου αλλά και την πλατεία Γεωργίου.

Σε Ρήγα Φεραίου, Αγ. Νικολάου, Γεροκωστοπούλου και άλλους πεζόδρομους δεν έπεφτε στην κυριολεξία καρφίτσα. Οι συμπολίτες που κυκλοφορούσαν ήταν πολλοί, στις καφετέριες επικρατούσε το αδιαχώρητο ενώ αρκετοί σύλλογοι και ιδιώτες εκμεταλλεύτηκαν στην προσέλευση του κόσμου για να κάνουν χάπενινγκς, να παίξουν μουσικές, να διοργανώσουνε φιλανθρωπικά παζάρια κ.α.

Ανάλογη ήταν η κατάσταση και στην πλατεία Γεωργίου η οποία έχει φορέσει τα γιορτινά της. Οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές και τα κιόσκια είναι στη θέση τους ενώ τα συνεργία του Δήμου τοποθετούσαν και την Φάτνη. Στην πλατεία έκαναν ήδη την εμφάνισή τους και οι πρώτοι Άη Βασίληδες που φωτογραφίζονταν με τα παιδιά χαρίζοντάς τους χαρά.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι στα χέρια των πολιτών βλέπαμε ελάχιστες σακούλες γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι έμποροι που θεωρούν ότι χρήματα για ψώνια δεν υπάρχουν....

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight