Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι έγινε χθες βράδυ στην συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στην Πάτρα

Τι έγινε χθες βράδυ στην συναυλία του Αλ...

To thebest.gr ήταν εκεί

Το βράδυ της Παρασκευής  19 Δεκεμβρίου στο επίκεντρο της πολιτιστικής ζωής της Πάτρας βρέθηκε η αίθουσα «Αίγλη» και η συναυλία που πραγματοποιήθηκε εκεί.

Από νωρίς ,πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να δει και να ακούσει από κοντά τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε στην Πάτρα όπου πραγματοποίησε μια μοναδική  και ξεχωριστή συναυλία ,χαρίζοντας στο κοινό του μια βραδιά που θα θυμάται για καιρό.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ανέβηκε στην σκηνή στις 22.05 και ξεκίνησε το πρόγραμμα του τραγουδώντας  ακαπέλα και χωρίς μικρόφωνο  ένα καινούργιο τραγούδι, την «Μικρή Βαλίτσα».

Αυτός είναι και ο τίτλος της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό. Συνέχισε τραγουδώντας την «Παράκληση» και τον «Προσκυνητή».

Ύστερα καλησπέρισε το κοινό δείχνοντας χιουμοριστική διάθεση λέγοντας: «Καλησπέρα σας ! Χαιρόμαστε πολύ που ήρθατε. Σας ευχόμαστε καλό κουράγιο γιατί το πρόγραμμα είναι μεγάλο».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν παλιότερα αλλά  και νέα τραγούδια από το τελευταίο του cd για το οποίο δεν παρέλειψε να μιλήσει. Μια δισκογραφική δουλειά  που αφιερώνεται από τον καλλιτέχνη «σε όσους αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και σε όσους εγκαταλείπονται από αυτόν».

Στα 13 τραγούδια του άλμπουμ, έχει ήδη ξεχωρίσει το κομμάτι «Πάντα Θα Ξημερώνει». Τη σύνθεση, τους στίχους και την ενορχήστρωση έχει κάνει ο ίδιος ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, Επίσης φαίνεται να ξεχωρίζει  και  το «Χατζιδακιάς» για το οποίο μελοποιήθηκαν στίχοι του Νίκου Γκάτσου, γραμμένοι για τον Μάνο Χατζιδάκι .Να  σημειωθεί ότι στο τραγούδι «Χατζιδακιάς» συμμετέχει η Μαρία Φαραντούρη .Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά και σε αυτά τα δυο τραγούδια.

Ύστερα από τρείς ώρες  γεμάτες αγαπημένα τραγούδια και συγκίνηση ο αγαπημένος δημιουργός και ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό της Πάτρας λέγοντας του πως είναι το καλύτερο που συνάντησε στην φετινή του περιοδεία. Ανανέωσε το ραντεβού με τους Πατρινούς στους οποίους ευχήθηκε  «Καλή δύναμη» και «καλή αντάμωση».

Κωνσταντίνα Τσίχλα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight