Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Στη Μυτιλήνη ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λίγκα: Στη Μυτιλήνη ο Ολυμπιακός

Η «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής θα ανοίξει στην Κομοτηνή

Σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες της εφετινής Σούπερ Λίγκας δοκιμάζεται σήμερα ο Ολυμπιακός, που καλείται να περάσει χωρίς βαθμολογικές απώλειες το εμπόδιο της Καλλονής, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες μετά τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού μεσοβδόμαδα, έχουν την ευκαιρία με νίκη στο σημερινό ματς (19:30) να βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και προσωρινά (ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ παίζει αύριο στη Λιβαδειά). Για να γίνει αυτό θα πρεπει να υποχρεώσουν το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη στην πρώτη εφετινή εντός έδρας ήττα του (4-3-0 είναι το ρεκόρ που κατέχει στο «σπίτι» του) και να διασπάσουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος έως τώρα με 7 γκολ παθητικό.

Η ομάδα της Λέσβου προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες, μία ήττα) και θα επιδιώξει να κάνει τη ζημιά στους «ερυθρόλευκους», που μακριά από το Καραϊσκάκη εφέτος έχουν 2 ισοπαλίες και μία ήττα επί συνόλου 6 αγώνων.

Η «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής θα ανοίξει στην Κομοτηνή, όπου ο Πανθρακικός δεν έχει άλλα περιθώρια για εντός έδρας «στραβοπατήματα», αυτή την φορά απέναντι στη Βέροια (15:00), ενώ στις 17:15 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το γειτονικό ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα στον Πλατανιά και στον ΟΦΗ. Και οι δύο ομάδες «καίγονται» για το «τρίποντο», προκειμένου να...αναπνεύσουν βαθμολογικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports