Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ραντεβού και πάλι με την ιστορία έχει ο Απόλλωνας - Σήμερα (18:00) κόντρα στη Ν. Κηφισιά

Ραντεβού και πάλι με την ιστορία έχει ο ...

Θέλει την προκριση που θα τον φέρει στον τελικό όπως το 1997

Ο Απόλλωνας παίζει σήμερα εκτός (18:00) με τη Νέα Κηφισιά στον ημιτελικό του κυπέλλου στοχεύοντας στη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση όπως είχε γίνει και το 1997 στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται λένε και αυτό ακριβώς θέλουν να κάνουν οι "μελανόλευκοι" με τη βοήθεια των φιλάθλων τους οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στο Ζηρίνειο σήμερα.

"Ομάδες όπως ο Απόλλων δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να πάνε σε τελικό Κυπέλλου. Εμείς έχουμε αυτή την ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για να την αξιοποιήσουμε" δήλωσε ο Νίκος Βετούλας δίνοντας το σύνθημα για το ματς.

Ο Πατρινός κόουτς θα έχει στη διάθεσή του, τους: Αργυρόπουλο, Γκάλογουεϊ, Φίτζπατρικ, Σκορδίλη, Μολφέτα, Γεωργαλλή, Πεν, Ελ Αμίν, Αντωνάκη, Νιφόρα, Πελεκούδα και Μπατή.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ν. Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου υπολογίζει τους Κακιούζη, Μπάρλο, Καυκή, Λιακόπουλο, Μαυροειδή, Ψαθά, Ρεμεκούν, Πόποβιτς, Πεσάκοβιτς, Τσαλδάρη, Ντέιβις, Ντούβνικα, Μελισσαράτο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports