Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δεν θα δει η Επιτροπή Δεοντολογίας το βίντεο με τους Χαϊκάλη - Αποστολόπουλο

Δεν θα δει η Επιτροπή Δεοντολογίας το βί...

Το βίντεο δεν θα προβληθεί με το σκεπτικό ότι προσβάλει τον πολιτικό πολιτισμό και τους θεσμούς

Δεν θα προβάλει τελικά το επίμαχο βιντεοσκοπημένο υλικό της υπόθεσης καταγγελίας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη από τον Γιώργο Αποστολόπουλο, η επιτροπή κοινοβουλευτικής δεοντολογίας της Βουλής η οποία συνεδριάζει.

Στην αίθουσα είχε εγκατασταθεί σύστημα προβολής, για το ενδεχόμενο που αποφασιστεί να παρουσιαστεί ενώπιον των μελών της Επιτροπής το βιντεοσκοπημένο υλικό. Ενας από τους λόγους που δεν το είδαν είναι ότι το υλικό δεν είναι ολόκληρο αλλά και το γεγονός ότι η επιτροπή δεν έχει ρόλο εισαγγελέα.

Το βίντεο δεν θα προβληθεί με το σκεπτικό ότι προσβάλει τον πολιτικό πολιτισμό και τους θεσμούς. Η επιτροπή αποφάσισε να στείλει επιστολή στον Αρειο Πάγο για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ο πρόεδρος της επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα επικοινωνήσει σήμερα με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη  Κουτζαμάνη.

Η επιτροπή αποδοκίμασε τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις Βουδούρη και Παραστατίδη. Η επιτροπή συμφώνησε να συνεδριάσει εκ νέου τη Δευτέρα και να καλέσει τους δύο βουλευτές να δώσουν εξηγήσεις.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις