Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τις πρώτες επαφές με υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της Εθνικής αναμένεται να κάνει ο Γιώργος Καραγκούνης

Τις πρώτες επαφές με υποψήφιους προπονητ...

Λύνεται το συμβόλαιο με τον Κλαούντιο Ρανιέρι

Ταξίδι στην Ευρώπη θα κάνει την προσεχή Δευτέρα ο διευθυντής των Εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης προκειμένου να κάνει συζητήσεις με υποψήφιους ξένους προπονητές. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξεκινήσει ο πρώτος κύκλος επαφών του ρέκορντμαν συμμετοχών της «γαλανόλευκης» με ευρωπαίους τεχνικούς.

Η αλήθεια είναι ότι ονόματα υποψήφιων προπονητών δεν έχουν διαρρεύσει για την ώρα. Δεν αποκλείεται, όμως, με την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στην Ελλάδα, την παραμονή των Χριστουγέννων, να βγουν και τα πρώτα συμπεράσματα. Δηλαδή να έχει γίνει μια αξιολόγηση των διαθέσιμων τεχνικών και παράλληλα να τεθούν συγκεκριμένοι στόχοι όταν θα έρθει η στιγμή των τελικών διαπραγματεύσεων. 

Στο μεταξύ, η λύση της συνεργασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τον Κλαούντιο Ρανιέρι έχει μπει στην τελική ευθεία. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει στην αποζημίωση και όπως όλα δείχνουν, το θέμα είναι τυπικό με τον Ιταλό προπονητή να λαμβάνει τα χρήματα που αντιστοιχούν στον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του, δηλαδή για τέσσερα ματς θα εισπράξει περίπου 800.000 ευρώ.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports