Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγρινίου ο τραγουδιστής Γιάννης Σαββιδάκης

Στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δ...

Θα τραγουδήσει live την Δευτέρα 22/12/2014 στις 19.00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του γειτονικού Δήμου Αγρινίου με τίτλο «Παραμύθι από ζάχαρη».  Χιλιάδες  παιδιά …κάθε ηλικίας βιώνουν καθημερινά τη μαγεία των Χριστουγέννων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο  της Λαχαναγοράς, στο Αγρίνιο, με χριστουγεννιάτικες ιστορίες και  παραμύθια, παρέα με τον Αϊ Βασίλη.

Το ωράριο λειτουργίας αναμορφώθηκε ως εξής: 10.00π.μ- 14.00μ.μ & 16.30μμ-20.30μ.μ. Να θυμίσουμε πως στις εκδηλώσεις συμμετέχουν πολιτιστικοί σύλλογοι, καλλιτεχνικές ομάδες, ωδεία,  νεανικά και μαθητικά μουσικά συγκροτήματα και  σχολές χορού.

Επίσης για την καλύτερη διεξαγωγή των εκδηλώσεων έγιναν οι εξής αλλαγές στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

11:00 π.μ Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από διάφορες Περιοχές της Ελλάδος  από το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής ,  Υπεύθυνος Μήτσος Παναγιώτης (πλατεία Δημοκρατίας).

12:ΟΟπ.μ  Η Χορωδία και τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου Δυτικής Ελλάδος με Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες ( Πλατεία Δημοκρατίας).

13:00 μμ  Νεανική Χορωδία Αγίου Χριστοφόρου και με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος «Εν Οργάνοις»,  Υπεύθυνος Μήτσος Παναγιώτης ( Πλατεία Δημοκρατίας).

ΚΥΡΙΑΚΗ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

11.30 π.μ « Μουσικές Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες» από το τμήμα παραδοσιακής μουσικής (παιδιών και εφήβων) . Υπεύθυνη τμήματος Παραδοσιακής Χορωδίας   Ευσταθία Γρέντζελου και Τμήμα Παραδοσιακής Ορχήστρας του Δήμου Αγρινίου, υπεύθυνος Γιώργος Αθανασόπουλος ( πλατεία Δημοκρατίας).

12:00 π.μ   «Να τα πούμε»  Κάλαντα και παινέματα από διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας  με το τμήμα Παραδοσιακής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Αγρινίου, υπεύθυνη τμήματος Ευσταθία Γρέντζελου και Τμήμα Παραδοσιακής Ορχήστρας του Δήμου Αγρινίου,υπεύθυνος Γιώργος Αθανασόπουλος ( πλατεία Δημοκρατίας).

-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ στην πλατεία Δημάδη, την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 19.00.

Ο μοναδικός τραγουδιστής από την Κρήτη Γιάννης Σαββιδάκης, που έχει κατακτήσει χρυσούς και πλατινένιους δίσκους σε μια μοναδική συναυλία με είσοδο ελεύθερη. Μια συναυλία με παλιές και νέες επιτυχίες του Γιάννη Σαββιδάκη, που ο κόσμος έχει αγαπήσει αλλά και...γνωστά τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριο.

ΤΡΙΤΗ 23  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

20.30 μ.μ Παραδοσιακή χορωδία, Μεγάλης Χώρας (πλατεία Δημοκρατίας).

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View