Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Αυτή την Τρίτη στο Λιθογραφείον "Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα" από το Κέντρο Γλώσσας και Πολιτισμού

Αυτή την Τρίτη στο Λιθογραφείον "Το...

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μικροί μας φίλοι θα φτιάξουν και υπέροχα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα

Το Κέντρο Γλώσσας και Πολιτισμού που είναι ένα πρότυπο κέντρο ξένων γλωσσών που λειτουργεί στην περιοχή της Περιβόλας, στην οδό Φαίδωνος 24, στην Πάτρα και συνδυάζει την εκπαίδευση των ξένων γλωσσών με τον πολιτισμό και πιο συγκεκριμένα με το θέατρο και τη ζωγραφική, πραγματοποιεί μία Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στις 23 Δεκεμβρίου 2014 στο Λιθογραφείον.

Από την αρχή της σχολικής χρονιάς λειτουργούν στο χώρο του Κέντρου Γλώσσας και Πολιτισμού δύο εργαστήρια, ένα θεατρικό, με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό-θεατρολόγο Κατερίνα Μιχαλοπούλου, και ένα εικαστικό, με υπεύθυνη την ζωγράφο Χριστίνα Ανδρικοπούλου. Με πολύ μεράκι και επαγγελματισμό, τα δύο εργαστήρια έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη των παιδιών της περιοχής και όχι μόνο. Και τώρα που πλησιάζει η πιο αγαπημένη γιορτή των παιδιών, τα Χριστούγεννα, αποφασίσαμε να κάνουμε μία γιορτή στο κέντρο της πόλης για να έχουν και άλλοι μικροί μας φίλοι την ευκαιρία να μας γνωρίσουν και να διασκεδάσουν μαζί μας, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Έτσι λοιπόν, το Θεατρικό Εργαστήρι θα παρουσιάσει την παράσταση «Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα» (από το αγαπημένο παραμύθι του Δανού Χ. Κ. Άντερσεν) και στη συνέχεια την «Νεράιδα Πραλίνα και το Μαγικό Φουντούκι» (Κλ. Φανουράκη). Τα παιδιά θα παίξουν, θα μοιραστούν δώρα σε όλους ενώ οι μικροί μας φίλοι θα φτιάξουν και υπέροχα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

Το Εικαστικό Εργαστήρι του Κέντρου Γλώσσας θα εκθέσει τις δημιουργίες των παιδιών, κι όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Λιθογραφείον (Μαιζώνος 172β και Τριών Ναυάρχων) την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 5 μ.μ. Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 5 €. Τα 2 € από κάθε εισιτήριο θα διατεθούν για την ενίσχυση σε είδος του Σπιτιού του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Αίγιο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View