Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ΣΕΤΕ: Ξεπερνά τα 2 δισεκ. ευρώ ο τζίρος του συστήματος Αll inclusive

ΣΕΤΕ: Ξεπερνά τα 2 δισεκ. ευρώ ο τζίρος ...

Όπως αναφέρεται στη σχετική έρευνα, οι πελάτες του συστήματος πραγματοποιούν μεταξυ του 10% και του 12% του συνόλου των διανυκτερεύσεων

Ξεπερνά τα 2 δισεκ. ευρώ ο τζίρος του συστήματος Αll inclusive, που εφαρμόζεται στον ελληνικό τουρισμό όπως επισημαίνεται σε μελέτη του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων).

Όπως επισημαίνεται στη σχετική έρευνα, οι πελάτες του συστήματος πραγματοποιούν μεταξυ του 10% και του 12% του συνόλου των διανυκτερεύσεων, ενώ στη χώρα μας εφαρμόζεται απο περίπου 210 μονάδες, τεσσάρων και πέντε αστέρων συνολικής δυναμικότητας άνω των 54 χιλιάδων δωματίων.

Παράλληλα, στην έκθεση τονίζεται ότι η κατανάλωση εκτός ξενοδοχείων για αγορές (shopping) σε καταστήματα του προορισμού ανά επισκέπτη All Inclusive δεν είναι μικρότερη από τον μέσο όρο της αντίστοιχης δαπάνης του συνόλου των επισκεπτών της χώρας και κυμαίνεται στα 144 ευρώ ανά επισκέπτη.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό ο Αλέξης Τσίπρας είχε αναφέρει ότι στις προθέσεις της κυβέρνησής του είναι η σταδιακή κατάργηση του All inclusive στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά