Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός ζητεί από την ΕΟΚ ορισμό του αγώνα με ΠΑΟΚ

Μπάσκετ: Ο Ολυμπιακός ζητεί από την ΕΟΚ ...

Για τα προημιτελικά του κυπέλλου αντί του Παναθηναϊκού

Τον ορισμό του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ζητεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός από την ΕΟΚ, με έγγραφο που απέστειλε στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, η πειραϊκή ομάδα ζητεί από την Ομοσπονδία να ορίσει για την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου την αναμέτρηση με τον ''Δικέφαλο'' στην Πυλαία, αντικαθιστώντας τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως φαίνεται η διοίκησή της θεωρεί δεδομένη τη δικαίωση από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ στην ένσταση που είχε καταθέσει κατά του κύρους της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στα προημιτελικά.

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει εδράζοντας την ένστασή του στο ότι ο τότε πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βρισκόταν στο κλειστό του ΟΑΚΑ ενώ ήταν τιμωρημένος, ενώ στο γήπεδο υπήρχαν υπεράριθμοι οπαδοί της γηπεδούχου, που θα έπρεπε να παίξει κεκλεισμένων των θυρών.

Το δικαιοδοτικό όργανο του ΕΣΑΚΕ είχε δηλώσει αναρμόδιο για να εκδικάσει την υπόθεση, αλλά το ΑΣΕΑΔ έκρινε διαφορετικά και κάλεσε τον αθλητικό δικαστή να επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού.

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports